Török Gábor: mérföldkő, hogy Orbán nem ítélte el az őcsényi erőszakot

/ 2017.10.08., vasárnap 18:00 /
Török Gábor: mérföldkő, hogy Orbán nem ítélte el az őcsényi erőszakot

„A köztelevízió vezetőinek, a propaganda irányítóinak felelősségük van, amivel szembe kellene nézniük” – mondja a migránsellenes kampány gyűlöletkövetkezményeiről Török Gábor politológus. Közéleti párbaj a Heti Válasz csütörtöki lapszámában!

Újra egy asztalhoz ültettük Mráz Ágoston Sámuel és Török Gábor politológusokat, hogy átbeszéljük a hónap legfontosabb témáit. Az újabb Soros-kampányra és az őcsényi menekültüdültetési botrányra térve Török Gábor azt mondja: „A kormány jól döntött a kerítés megépítésével, a határvédelem megerősítésével, de propagandára ehhez nem lenne szüksége […] A szállást kínáló magyar panzióst valakik megfenyegették, kárt tettek az autójában. A miniszterelnök szó szerint azt mondta, semmi kivetnivalót nem talált ebben. Az erőszakról egy szót sem szólt. Szerintem ez mérföldkő.”

Visszaküldik-e a nemzeti konzultációs ívet a politológusok?

Miben ért egyet Mráz Ágoston és Török Gábor a „migránsvita” közepette és miben nem?

Hogyan üthet vissza a gyűlöletkampány?

 

 

 

Szó esik még az MSZP-s végvonaglásról, a baloldal lehetőségeiről, az ellenzéki összefogás lehetséges forgatókönyveiről. Mráz Ágoston Sámuel és Török Gábor közéleti vitája elolvasható a Heti Válasz október 5-i számában. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.