valasz.hu/itthon/vegso-erv-az-evszazados-vitaban-a-magyar-nyelv-finnugor-eredetu-nem-a-nep-128939

http://valasz.hu/itthon/vegso-erv-az-evszazados-vitaban-a-magyar-nyelv-finnugor-eredetu-nem-a-nep-128939

Torokszorító történetek: újszülöttekért küzdenek a magyar orvosok

/ 2015.03.13., péntek 18:02 /
Torokszorító történetek: újszülöttekért küzdenek a magyar orvosok

A Heti Válasz karácsonyra megjelent, Isten hozott! című interjúkötetének minden eladott példánya után 200 forintot a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítványnak ajánlott. Az eddig összegyűlt adományt a kiadó képviselői március 11-én adták át az Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjában.

Emberpróbáló látvány fogadja az Országos Kardiológiai Központ Gyermekszív Központjának vendégeit: az intenzív osztályon néhány arasznyi újszülöttek fekszenek orvosi gépek, műszerek és csőrengeteg között. Az itt dolgozó orvosoknak évente átlag 700 betegük van. „Megterhelő munka ez, de mi az egyik legvidámabb hely vagyunk, hiszen nagyon nagy bajjal érkeznek ide a gyerekek, de 97-98 százalékban rengeteget tudunk segíteni” – mondja a Válasz.hu-nak Prodán Zsolt szívsebész.

A Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány célja, hogy az itt dolgozó orvosok munkáját és a gyerekek gyógyulását eszközvásárlással segítse. Tavalyi, Isten hozott! című kötetünk minden eladott példánya után 200 forintot adományoztunk az alapítványnak. A fenti rövid riport az átadáskor készült.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.