Újabb fordulat az Origónál

/ 2014.11.17., hétfő 13:24 /
Temesi György

Temesi György

Már november 7-én megjelent a hír, hogy többé nem Vaszily Miklós az Origo Zrt. vezérigazgatója. Utódjáról most kaptunk hivatalos közleményt. Így szól: „Temesi György tölti be 2014. november 18-tól az Origo Zrt. vezérigazgatói pozícióját a következő időszakban. Temesi György közel 20 éve dolgozik a Magyar Telekomnál, illetve elődvállalatainál, ahol széles körű menedzsment tapasztalatokat szerzett. Mostani megbízását közvetlenül megelőzően senior tanácsadóként dolgozott a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások irányítási területén, illetve hosszú évekig töltött be ugyanitt igazgatói pozíciót.”

Vaszily amúgy a hivatalos közlés szerint „közös megegyezéssel” távozott. A Magyar Telekom nemcsak tőle vált meg, menesztették Pataki Róbert üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettest és Pukler Gábor innovációs és üzletfejlesztési igazgatót is.

LinkedIn-profilja szerint Temesi a CEU-n, majd a Purdue University üzleti képzésén tanult, 2005 óta dolgozik a Telekomnál különböző beosztásokban. (A közlemény ugyan azt írja, hogy „közel 20 éve”, de azt is írja, hogy „illetve elődvállalatainál”.) A korábbi és az új vezető között fontos különbség, hogy Vaszily a médiavilágból érkezett az Origo Zrt. élére (a konkrurens Index Zrt. vezérigazgatója, majd a CEMP vezérigazgató-helyettese és igazgatósági tagja volt), Temesi viszont a Telekom belső köreiből.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.