valasz.hu/itthon/minden-szinvonalat-alulmul-palinkas-jozsef-a-kormanymedia-tamadasarol-129173

http://valasz.hu/itthon/minden-szinvonalat-alulmul-palinkas-jozsef-a-kormanymedia-tamadasarol-129173

Újabb kiállás a Heti Válaszért: Szörényi, Jankovics, Lackfi, Tátrai...

Heti Válasz / 2018.06.18., hétfő 12:20 /

Lapunk főszerkesztője, Borókai Gábor június 7-i vezércikkében tudatta az olvasókkal, hogy a Heti Válasz a hónap közepétől csak digitális formában jelenik meg. A helyzetet látva Sólyom László volt köztársasági elnök múlt héten publicisztikában állt ki szerkesztőségünk mellett. Ezt követően pedig – olvasói kezdeményezésre – még 13 ismert és tisztelt ember, köztük művész, tudós és egyházi személy vállalta a közreműködést a „Szeretem a Heti Választ” című rövid videóban.

Sólyom László volt köztársasági elnök, Jankovics Marcell rajzfilmrendező, Hodász András katolikus pap, Feledy Péter televíziós újságíró, Lackfi János író, költő, Skrabski Fruzsina dokumentumfilmes, Szörényi Levente zeneszerző, Őrfi József építész, Tátrai Tibor gitáros, Cseke Eszter és S. Takács András dokumentumfilmesek (On the Spot), Csukás István író, Szarvas József színművész, Stefano Bottoni történész.

Április 10-én derült ki, hogy korábbi tulajdonosai eladnák lapunkat. Két hónapon át folytattunk intenzív tárgyalásokat itthoni és külföldi befektetőjelöltekkel, sikertelenül. Előbb a kormányzati üzenetekből gyorsan értő magyar vállalkozások fordultak le a tárgyalásokról, majd a külföldi kapcsolatunk menedzselte amerikai is.

A szerkesztőség – ahogy az elmúlt 17 évben, úgy a magunk mögött hagyott hónapokban is – ragaszkodott a polgári értékekhez. Második legkeresettebb országos politikai hetilapként, és a legnagyobb példányszámú konzervatív lapként bízunk benne, hogy folytathatjuk.

Részletek hamarosan!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.