Újabb kirúgások a közmédiában

/ 2015.07.01., szerda 08:00 /
Újabb kirúgások a közmédiában

Mától Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. néven egyesül a négy közszolgálati médiaszolgáltató, azaz a Magyar Televízió Nonprofit Zrt., a Magyar Rádió Nonprofit Zrt., a Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt. és a Duna Televízió Nonprofit Zrt.

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. társaság rádiós, televíziós, online és hírügynökségi szolgáltatást egyaránt nyújt.

Az egyesülés sokaknak fájni fog: úgy tudni, hogy az új médiaszolgáltató legalább 20-30 főtől válik meg hamarosan. És a vezetői körben is változások lesznek: a vezérigazgatói poszton a Duna jelenlegi vezérigazgatója, Dobos Menyhért folytathatja, a televízióért Medveczky Balázs, a hírügynökségért Gazsó L. Ferenc lesz igazgatóként felelős, ugyanakkor a rádiónál még nem tudni, ki lehet a befutó, mivel információink szerint Jónás István, a Magyar Rádió Nonprofit Zrt. eddigi vezérigazgatója más feladatot kaphat.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.