valasz.hu/itthon/feneketlen-tavi-ingatlanugy-lazar-janos-900-millios-mutyiba-tenyerelt-bele-felsikerrel-129166

http://valasz.hu/itthon/feneketlen-tavi-ingatlanugy-lazar-janos-900-millios-mutyiba-tenyerelt-bele-felsikerrel-129166

Újabb videó került elő Orbán Gáspárról

/ 2016.04.28., csütörtök 16:34 /

A Felház után a fél ország Orbán Gáspár hitéről beszél. Az alábbi videóban önmaga tesz tanúságot kereszténységéről – de mi ez a monokli a szeme alatt?

A múlt csütörtöki Felház című rendezvény beharangozójából a széles nyilvánosság is megtudhatta, hogy a kormányfő fia újjászületett keresztényként él. Most felkerült a Youtube-ra egy április elején készült videó, melyben Orbán Gáspár megejtő szavakkal tesz tanúságot a hitéről. Mindjárt az elején azt is megtudjuk, hogy azt a monoklit a szeme alá azért kapta-e, mert tanúságot merészelt tenni Istenről.

A több mint tíz éve megrendezett Keresztény Ifjúsági Találkozó „Ligtht” néven futó társrendezvényén vagyunk. Az eseményen újprotestáns, pünkösdista, karizmatikus szabadegyházak tagjai gyűlnek össze, hogy, miként fogalmaznak, „utat engedjünk a Szent Szellem munkájának”. Orbán Gáspár a tanúságtevők között állt színpadra.

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.