Üzenet a Kutyapártnak: lementetek kutyába!

/ 2015.06.16., kedd 12:36 /
Üzenet a Kutyapártnak: lementetek kutyába!

Célegyenesbe ért a Magyar Kétfarkú Kutya Párt ellenplakát-kampánya, amit onnan is lehet tudni, hogy a korábbi Békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórum közleményben csapott oda a viccpártnak, illetve az ellenkampányhoz szükséges pénzgyűjtést segítő Átlátszó blognak.

Tegnap is írtam, hogy a Kutyapárt kampánya leginkább önmaguk szórakoztatásáról, mintsem arról szól, hogy valóban felvegyék a kesztyűt a kormány bevándorlással kapcsolatos politikája és kommunikációja ellenében, noha az akció kiváltó oka a kabinet bevándorlás-ellenes plakátkampánya volt. S így a már 30 millió forintnál is többet összedobó adakozók simán átverve érezhetnék magukat. Persze nem, hiszen a viccesnek szánt kormányellenes plakátok (lásd fent!) nézegetése közben zökkenőmentesen homályosul el a kiindulópont, hogy eredetileg itt valami bevándorlókról volt szó, vagy mi.

A CÖF-nél mindennek ellenére úgy érezték, keményen kell fellépni. Kár volt. Íme, a közlemény:

A vastagbőr és a két farok felmutatásának hatására az illegális bevándorlás mellé állók történelmi felelőssége nem lesz megkerülhető.

A baloldali ellenzéki pártok – ha így folytatják tovább – súlyos, visszafordíthatatlan kárt okoznak Magyarországnak. Nem véletlen, hanem tudatos, hogy a no-name pártocskák mögé bújva hergelik híveiket.

Elfelejtik, hogy a nép nem felejt. Álnok módon hárítják a felelősséget másokra. Nyakunkba húzzák a tömegekből kiszűrhetetlen terroristákat, a zöldhatáron átkelők által behurcolható afrikai betegségeket, elveszik a közlekedő emberek napi biztonságérzetét, és felkínálják az idegen gazdasági bevándorlóknak a véges számú munkalehetőségeket.

Állj és ne tovább!

A magyar polgárok tudják, hogy kik állnak az olcsó népszerűségüknek örvendező, papírbástyaként előretolt szervezetek mögött.

Mindazok, akik a menekültáradattal összefüggő súlyos és egyre növekvő veszélyekből is csak rövidtávú belpolitikai hasznokat akarnak húzni, s egyetlen szempontjuk, hogy a magyar társadalom védelmében fellépő kormánnyal szembemenjenek, nem mások, mint felelőtlen politikai kalandorok.

Ébresztő átvert honfitársaink! Itt már régen nincs szó szolidaritásról, a zenekari árokban a bukott ellenzék hatalomra vágyó csapata húzza a kesergőt!

Röviden: lementek kutyába, a kutyafáját!

CÖF-CÖKA Vezetősége

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.