valasz.hu/itthon/a-kulcsar-ugy-utan-ujabb-krimi-a-kh-nal-akost-is-csobe-huztak-26323

http://valasz.hu/itthon/a-kulcsar-ugy-utan-ujabb-krimi-a-kh-nal-akost-is-csobe-huztak-26323

Valami nagyon durva dolog történik ebben a kormányhivatalban

/ 2015.11.17., kedd 16:00 /
Valami nagyon durva dolog történik ebben a kormányhivatalban

Hat megyében (Pest, Nógárd, Heves, Győr-Moson-Sopron, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Vas) kezdődtek meg a földárverések tegnap. Egyelőre nem ölik egymást az emberek a lehetőségért; a Vas népe például arról tudósított, hogy hétfő délelőtt a helyi licitálásnál minden kalapács alá került földdarabra mindössze egy-egy jelentkező jutott.

Ma megjöttek a fotók a Szabolcs-Szatmár-Beregben zajló eseményekről. Idézem az MTI képleírását: „Licitálók a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földművelésügyi Főosztály Növény és Talajvédelmi Osztályának épületében tartott földárverésen Nyíregyházán 2015. november 17-én.”

Fotó: MTI/Balázs Attila

 

Fotó: MTI/Balázs Attila

 

A fenti fotók (és a fotókon látható tekintetek) alapján bárkiben felébredhet a mélyen szunnyadó Gőgös Zoltán, aki szerint „az elmúlt huszonöt év legnagyobb galádsága kezdődött el”. Még az is lehet, hogy macskákat boncolnak a Növény- és Talajvédelmi Osztály épületében.

A földeladások hátteréről itt írtunk részletesen.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.