Vallj színt, Vona Gábor, ugye, hogy szefárd zsidó vagy?!

/ 2016.12.09., péntek 09:00 /

Sőt román és talán spanyol.

Most, miután az európai értelemben vett konzervatív bulvársajtó – azok számára is, akik előtt ez az évek óta közismert tény még újdonság volt – lerántotta a leplet a Jobbik elnökéről, hogy álnéven politizál, és igazából Zázriveczként született; miután a közkedvenc Civil Összefogás Fórum egy bohóccal, valamint minden idők legnagyobb nevettetőjével, Gyurcsány Ferenccel montírozta össze a Nemzeti Együttműködés Rendszerének legveszélyesebb ellenségét; és miután Rácz Károly, alias Terry Black szíves közléséből megtudtuk, hogy a tetejébe Vona a fiúkat szereti, javaslom, ne tököljünk tovább, és mondjuk ki végre a lényeget: a Jobbik elnöke szefárd zsidó!

Honnan tudhatjuk ezt? Elsőként is a genetikai tudományok nagydoktorától, a magyarok Istenében megboldogult Csurka Istvántól, aki blogbejegyzésében már 2009-ben így figyelmeztetett: miután „megbízóik” addigra ejtették a szocialistákat és a Szabad Demokraták Szövetségét, a Jobbik lesz az új SZDSZ, élén a „szefárd zsidó” Vona Gáborral.

A néhai író-politikus-antropológus megérzéseit e tárgyban nyugodtan készpénznek vehetjük. Azok számára viszont, akik esetleg mégsem érnék be anekdotikus bizonyítékokkal, álljon itt egy döbbenetes adalék a Vonák családfájának gyökereihez a 2004-ben elhunyt Alexandru Vona spanyolországi román emigráns írótól. Az interneten évek óta fellelhető, és feltehetőleg Csurka által is forrásmunkaként használt tanulmány ugyanis utal egy 1997-es interjúra, melyben egy helyütt azt olvassuk: „A beszélgetés önéletrajzi visszapillantásából kiderül: Vona – kifordított utalónév a szefárd-zsidó család valamelyik ősének nevére (Navon), amit saját családi neve (Mananya) helyett tizennégy évesen (!) összeállított versgyűjteménye megjelentetésének céljaira talált ki, majd végig kitartott mellette.”

Vagyis nem elég, hogy Vona/Zázrivecz/Navon Gábor álnév mögé rejtőzködik, de emellett homoszexuális, zsidó, sőt román és talán spanyol.

Ezek után le merném fogadni, hogy még néger is. Ne titkold, feka!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.