Közel tíz fokos lehűlés várható

/ 2012.09.25., kedd 20:24 /

Szerdán gyengén felhős idő várható eső sehol sem lesz. Erős, néhol viharos lesz a déli szél, mellyel több fokkal melegebb levegő érkezik térségünkbe, így délután néhol már akár 30 fokot is mérhetünk.

A köpönyeg.hu előrejelzése szerint csütörtökön is hasonló időre számíthatunk, változatlanul erős lesz a szél, és a hőmérséklet tovább emelkedik: 31-32 fokos hőség is lehetséges.

Pénteken még csak északnyugaton, szombattól már országszerte borongós időre van kilátás, kezdetben csak a nyugati tájakon, szombaton és vasárnap már többfelé valószínű csapadék. Vasárnapra markáns hidegfront éri el hazánk térségét, jelentős, közel tíz fokos lehűlés várható.

Rosta

Élő Anita

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

Ötszáz kilométer Böjte Csaba gyermekeiért

Ötszáz kilométeres váltófutásra készül egy csapat Böjte Csaba gyermekeiért. Nemcsak futókat várnak, hanem olyan jelentkezőket is, akik számítógépen kattintanának az árvákért.

Riadó, bajban levő szakmunkások!

Azt gondolnánk, hogy a kivándorlók zöme Londonba tartó friss diplomás, aki nem tud itthon elhelyezkedni. Pedig nem, zömmel egy mély válságban levő réteg tagjai.

Habony havi egymilliója

Van kapcsolat Habony Árpád és a Marslakók című sorozat között? A Figyelő azt állítja, tudja, honnan van a miniszterelnök informális főtanácsadójának havi egymilliója.

Kiderült: másolandó „keleti modell” nem létezik

Míg a Nyugat vitatkozik, a Kelet dolgozik – jelentette ki Orbán Viktor nemrég, s bírálóinak értékelése szerint ezzel az autokráciák dicséretét zengte. Utánanéztünk és kiderült: másolandó „keleti modell” nem létezik, az ázsiai csodát ugyanis épp azt teszi csodává, ami európai benne. Exkluzív háttér a friss Heti Válaszban.

Orbán Viktor veje eladta cégei egy részét

Tiborcz István április 28-ai hatállyal eladta minden olyan érdekeltségét, amely közbeszerzési eljárás részese volt vagy lehet - írta csütörtöki számában a Napi Gazdaság.