Közel tíz fokos lehűlés várható

/ 2012.09.25., kedd 20:24 /

Szerdán gyengén felhős idő várható eső sehol sem lesz. Erős, néhol viharos lesz a déli szél, mellyel több fokkal melegebb levegő érkezik térségünkbe, így délután néhol már akár 30 fokot is mérhetünk.

A köpönyeg.hu előrejelzése szerint csütörtökön is hasonló időre számíthatunk, változatlanul erős lesz a szél, és a hőmérséklet tovább emelkedik: 31-32 fokos hőség is lehetséges.

Pénteken még csak északnyugaton, szombattól már országszerte borongós időre van kilátás, kezdetben csak a nyugati tájakon, szombaton és vasárnap már többfelé valószínű csapadék. Vasárnapra markáns hidegfront éri el hazánk térségét, jelentős, közel tíz fokos lehűlés várható.

Rosta

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

Ókovács Szilveszter: „Minden most szakadt ránk”

Ha nem nyújtjuk ki a kezünket, nem lesz mit elfogadnia a másik oldalnak: tudom, a politika sokkal bonyolultabb dolog egy színházi felkérésnél, de nálunk ez a hozzáállás már hozott gyümölcsöket – mondja Ókovács Szilveszter. Az Operaház főigazgatója mennyiségről, minőségről, dresszkódról, a Ringről és 35 éves pótolnivalókról is beszélt. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.