Vasárnapi zárvatartás: ezt üzeni a Tesco pénztárosa

/ 2016.04.16., szombat 08:00 /
Vasárnapi zárvatartás: ezt üzeni a Tesco pénztárosa

Visszatekintő: a hét legolvasottabb rostabejegyzései

Idefelé jövet beugrottam egy Tescóba, és ha már, megkérdeztem a pénztárost, hogy szerinte? Csak mert az örömittas DK-tól és MSZP-től kezdve a saját demokratizmusától félájult Rogán Antalon át az ilyen-olyan kamarákig már mindenki kifejtette, gondoltam, szólaljon meg egy valóban érintett is.

Nos, a középkorú, két gyermekes hölgy sajnálja a dolgot. Mint elmondta, ugyan nem volt sokkal könnyebb így se a beosztása, de legalább volt egy nap, amit biztosan tudtak tervezni. És ez a vasárnap hiányozni fog nekik, de nagyon.

És akkor a nép icinypiciny vékonyka hangját követően térjünk vissza az igazán fontos emberekhez, mivel Tóbiás József szerint a kormány leváltható, a Fidesz szerint a Fidesz a néppel együtt kormányoz, a DK mindenkit legyőzött boltzárilag, és így tovább, és így tovább, és így tovább...

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.