Vége a találgatásnak: ezért szűnt meg Friderikusz műsora

/ 2016.05.31., kedd 13:02 /

Szomorú hírekkel tudok szolgálni a Vásárhelyi Máriáról elnevezett rettegő klub tagjainak, ugyanis a csapat névadójának tegnapi, meglehetősen népszerű „a Fidesz miatt szűnik meg az ATV-n Friderikusz műsora” című összeesküvés elmélete szűk 24 óráig se tartotta magát.

Erről tegnap már írtam – itt.

Most pedig a legfrissebb információ, miszerint Friderikusz Sándor műsora azért szűnik meg, mert senkit se érdekelt a 18-49-es korcsoportban, s úgy tudom, hogy ez a csatornának már konkrét anyagi hátrányt jelentett. Aminek meg nagyon ritkán szoktak örülni a kereskedelmi médiában.

Konkrétan Friderikusz beszélgetése az említett 18-49-ben múlt hét kedden 0,1%-ot, szerdán 0,2%-ot, míg csütörtökön 0,0%-ot ért el.

Friderikusz Underground az M1-en például.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.