valasz.hu/itthon/hatosagi-ellenorzes-tobbnyire-elmarad-az-egyesulet-szerint-58177/

http://valasz.hu/itthon/hatosagi-ellenorzes-tobbnyire-elmarad-az-egyesulet-szerint-58177/

Vége az őszödi beszéd rejtélyének - Megszólalt a koronatanú

/ 2013.05.22., szerda 16:55 /
Vége az őszödi beszéd rejtélyének - Megszólalt a koronatanú

A holnap utcára kerülő Heti Válaszban interjút közlünk az őszödi beszéd kiszivárogtatásának koronatanújával. Hét év után kiderül tehát, hogy miként árulta el az MSZP felsővezetése Gyurcsányt.

Másfél hónapja Gyurcsány Ferenc egyértelművé tette: az őszödi beszéd kiszivárogtatása ügyében közel jár a „végső bizonysághoz". A volt miniszterelnök bejelentése mögött új fejleményeket sejtettünk, így nyomozni kezdtünk.

Az elmúlt hetekben a Heti Válasz közel tucatnyi baloldali politikushoz jutott el; mindegyikük érzékeltette, hogy robbanás várható. Sejtelmesen ismételgették a már eddig is ismert tényeket: az biztos, hogy két hangfelvételt őriztek az MSZP-frakció 2006. május 26-i zárt frakcióüléséről - az egyik Gál J. Zoltán miniszterelnöki kabinetfőnöknél, a másik Butor Klára pártigazgatónál volt -, a kiszivárogtatókat tehát a párton belül kell keresni. Egyik forrásunk azonban megemlítette: van valaki, aki 2006 nyarán jelen volt abban a lakásban, ahol vezető MSZP-s politikusok „idegenek kezére adták" az őszödi beszédet. A koronatanúnál először telefonon puhatolóztunk: hajlandó lenne-e beszélni Őszödről. Meglepetésünkre nem akart „névtelenséget kérő" forrás maradni, hanem vállalkozott az interjúra.

Feltáró interjúnk a holnapi Heti Válaszban olvasható. Lapunk május 23-tól - digitális formában - a Digitalstandon keresztül is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.