valasz.hu/itthon/jovo-szeptemberben-mar-egy-fesztivalon-szeretne-szerepelni-41178

http://valasz.hu/itthon/jovo-szeptemberben-mar-egy-fesztivalon-szeretne-szerepelni-41178

Végre kiderült, hogy mi is Mesterházy Attila valójában

/ 2014.06.02., hétfő 17:41 /
Mesterházy Attila

Mesterházy Attila

Fotó: MTI

 

 

Egy marionett bábu – legalább is a Neue Zürcher Zeitung szerint. A lap ugyanis azt írja az MSZP bukott elnökéről, hogy Mesterházy a párt 2002-2010 között kormányzó "régi gárdája marionett bábujának" számított, most pedig "a párt bukását jelképezi" a személye.

A lap szerint az MSZP 11 százalékos eredménye "kíméletlenül feltárta a párt gyengeségét", és azt mutatja, hogy a pártnak "sehogy sem sikerül saját, baloldali klientúrája előtt hiteles és tartalmilag meggyőző pártként feltűnnie".

De sima MSZP-tag se lennék mostanság, mert akkor azzal kéne szembesülnöm, hogy az NZZ elemzője úgy véli: a személyi változtatások nem lesznek elegendőek, az MSZP számára ahhoz, hogy legalább középtávon ellensúlyt képezhessen a Fidesz "túlsúlyával" szemben, tartalmi és stratégiai megújulásra van szüksége.

Na és kit sikerül kihúzniuk a cilinderből a külföldi újságíró kollégáknak? Hát persze, hogy Gyurcsány Ferencet, aki az NZZ megállapítása szerint az utóbbi hónapokban csak nehezen tudta leplezni, hogy saját magát látja a legmegfelelőbbnek Orbán Viktor kihívójának szerepére.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.