Vásárlási tudnivalók

Átvételi, fizetési és szállítási információk könyvekhez

Átvétel

A megrendelt kiadványok átvehetők személyesen vagy utánvéttel.

A személyes átvétellel megrendelt könyvek készpénzes fizetéssel átvehetők kiadónkban az alábbi címen és nyitva tartás szerint: Heti Válasz Kiadó (1027 Budapest, Horvát u 14–24., V. emelet. CBC Irodaház) 

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8.00–16.30 óráig

Telefon: (061) 461-1400.

A kiszállítás díja 2 kg-ig Magyarország területén 2.300 Ft, 10 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes, és 7 munkanapon belül történik.

Kiszállítás előtt a kézbesítés időpontjával kapcsolatban a rendeléskor megadott telefonszámon a futár egyeztet a vásárlóval.

Fizetés

Webshopunkban jelenleg készpénzzel fizethet: kiadónkban történő átvételkor személyesen, futárral történő kiszállítás esetén pedig utánvéttel.

Kedvezmények érvényesítése

A bolti árakhoz képest kiadónknál történő rendelés esetén 20% kedvezményt nyújtunk minden kötetünkre.

Hűségkártyával rendelkező előfizetőink számára egyedülálló, 40%-os kedvezményt nyújtunk (maximum 5 példány/ kötet rendelése esetén).

Rosta

Sztankóczy András

Találkozunk 2016-ban!

Müller Péter a kommunista sztárrá vált Soós Imre tragédiájáról

Cannes-ban idén újravetítették a Körhinta című filmet, amelynek férfi főszereplője az 1956-os siker után néhány hónappal öngyilkos lett. A kommunista sztárrá lett Soós Imre tragédiáját Müller Péter írta meg Részeg józanok címmel. Nagyinterjúnk a szerzővel a csütörtöki Heti Válaszban.

Borbás Marcsi: „Soha nem tudtak rám kényszeríteni szerepeket”

„Az a titok, hogy nincs titok. Mert ha van, az előbb-utóbb kiderül, és hitelét veszti az ember. Akartak, de nem tudtak rám kényszeríteni szerepeket, mert felálltam” – mondja Borbás Mária. A Gasztroangyal műsorvezetője hitelességről, önazonosságról, a táplálkozás helyes arányairól és a reflektorfényt kerülő férjéről is beszél a Heti Válasz Esszencia című mellékletének adott interjúban.