Jön a Hülye Járások Napja

Mostohagyerekként kezeli a hülye járásokat a kormány, még önálló minisztériuma sincs a területnek. Április 1-jén a Deák téren hülye járással tiltakozhat a helyzet ellen.

Óriástojások Budapesten!

Mégpedig a Városháza téren, a Hello Wood jóvoltából. Ezen kívül jótékonysági virágvásár is lesz, Kárpátalja megsegítésére.

Meggyilkolt egy kamaszlányt, tizennyolc évet kapott

Tizennyolc év fegyházbüntetésre ítélte első fokon a Budapest Környéki Törvényszék pénteken azt a férfit, aki 2013 tavaszán kicsalt egy 16 éves hallássérült szigetszentmiklósi lányt a Duna-partra, ahol a közeledését elutasító tinédzsert megölte - tájékoztatta a törvényszék szóvivője az MTI-t.

Tűzoltók találtak a nő holttestére

A háromszintes épület egyik 10 négyzetméteres garzonlakása gyulladt ki, annak oltása közben találtak rá az idős nő holttestére a tűzoltók.

Egyedülálló magyar ötletek: Ivócsap, Szegények Szabadalma

Négy fiatal tervező tavaly ősszel mutatta be a jórészt kihasználatlan városi tűzcsapokra építő Ivócsap nevű ötletét. Kezdeményezésük nemrég egy egészen új magyar lehetőség, a Szegények Szabadalma segítségével került védelem alá.

Pécs szintet lép- Komoly változások és tervek

Megélhet-e egy város a kultúrából, tudja-e e hasznosítani az Európa Kulturális Fővárosa program miatt megépült intézményeket, labdába rúghat-e egy vidéki koncertterem, s mit üzen mindehhez a Zsolnay család a múltból? Részletek a friss Heti Válaszban.