Őze Áron beugrása mentette meg a premiert

Emberileg és szakmailag is példát mutatott a hétvégén Őze Áron a Magyar Színház jelenlegi igazgatója, annak ellenére, hogy már tudja, január 1-jétől nem ő vezeti a teátrumot.

Túlélte a gázolást a férfi, aki délután a 3-as metró kerekei alá került

Ismét teljes vonalon közlekedik a 3-as metró, miután korábban gázolás miatt Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között pótlóbuszok közlekedtek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn délután Facebook oldalán. Az elgázolt férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Bemutatták Vidnyánszky Attila új filmjét

Az alkotók jelenlétében mutatták be kedden A szarvassá változott fiú című Juhász Ferenc-költeményből, Vidnyánszky Attila rendezésében készült filmet Budapesten, az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Botrány a budapesti tüntetésen: nem akart beszélni a szónok

Az ATV helyszíni tudósítása szerint néhány ezren érkeztek a 60ezren a MAGÁN nyugdíjukért Facebook-csoport által szervezett, a magánnyugdíjpénztárakra vonatkozó kormányzati javaslat ellen tiltakozó tüntetésre a budapesti József nádor térre.

Ferenc pápa Strasbourgban

Ne csak a gazdaság körül forogjon Európa, hanem tekintsen az emberre is, védje és oltalmazza az emberi méltóságot - hangoztatta Ferenc pápa kedden Strasbourgban, az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén mondott beszédében.