Elhunyt Bretus Mária

Vezető szólistaként már pályakezdőként a legszebb, legfontosabb női szerepeket táncolhatta el.

Holttestet találtak Budapest határában

Eltűnt egy 65 év körüli gyakorlott túrázó vasárnap Pilisborosjenő térségében, holttestét a barlangi mentők találták meg egy sziklás területen - tájékoztatta a Pest Megyei Kutató-mentő Szolgálat vezetője szerdán az MTI-t.

Belehalt sérülésébe az éjszakai baleset áldozata

Felborult egy autó Salgótarján belterületén kedden, sötétedés után, a jármű vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Elhunyt Oscar de la Renta

Saját márkáját az 1960-as években alapította New Yorkban, és szinte azonnal világhírűvé vált.

Vége a vizsgálatnak: ezzel gyanúsítják az Ökotárs Alapítványt

Lezárult a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) vizsgálata a Norvég Civil Támogatási Alap ügyében: a Kehi a vizsgált 63 projektből 61 esetben állapított meg szabálytalanságot. Az Ökotárs Alapítvány tevékenységével és a támogatások felhasználásával kapcsolatban felmerül a hűtlen kezelés, a költségvetési csalás, a magánokirat-hamisítás és a jogosulatlan pénzügyi tevékenység bűncselekményének gyanúja - közölte szerdán a hivatal, amely ezekben az ügyekben feljelentést tesz.

Vesét veszek, magas áron!

Az igencsak borsos, hat számjegyű ár mellett Ophira Dorint az lepte meg a legjobban, hogy milyen könnyen talált eladó vesét.

Orbán ehhez is hozzányúl – indul a visszaszámlálás

Nem lesznek magánrészlegek a kórházakban, viszont 60 milliárd forinttal visszarántja az állam a kórházakat a csőd széléről. A friss Heti Válaszból minden kiderül, amit tudni lehet az egészségügy átalakításáról – amelyhez minden kormány hozzáfogott, de egyiknek sem sikerült.