Reszkessenek a házasságtörők: mindenki lebukhat!

A legnagyobb „házasságtörő” weboldalt hackertámadás érte. 37 millió felhasználó adatait, lakcímét, hitelkártyájának számát lopták el. Bajban vannak a félrelépők!

Elhunyt Ács János

66 éves korában elhunyt Ács János, Jászai Mari és Nádasdy Kálmán-díjas rendező, egyetemi tanár - tájékoztatta a Válasz.hu-t ma a Magyar Színházi Társaság.

Rékasi Károly ezt üzente a rajongóknak

Kiengedték Rékasi Károlyt a Honvédkórházból, hogy otthon folytassa a gyógyulást. A közkedvelt színész elgondolkodott súlyos balesetén, és ezt üzente az érte aggódóknak.

Törőcsik Mari a Saul fia miatt ült 40 év után moziba 

Szombathelyen Törőcsik Mari kedvéért vetítették le a Saul fia című, cannes-i nagydíjas filmet. A színésznő negyven éve nem járt moziban, de Nemes Jeles László alkotása miatt kivételt tett.

Elhunyt Mednyánszky Ági

88 éves korában elhunyt Mednyánszky Ági Bársony Rózsi-emlékgyűrűvel és Gobbi Hilda-díjjal kitüntetett színésznő. Az operettirodalom jelentős szubrett és primadonnaszerepeit alakította, de megismerhettük hangját szinkronszerepeiben is.

Betelt a pohár: nyilvános WC lett Budapest szíve

Tegnap reggel a 70-es troliból az ablakon kinézve azt láttam, hogy a Lengyel Intézet előtt, azaz az Andrássy út és a Nagymező utca sarkán, egy hajléktalan éppen vizeléshez készülődött, és a legkevésbé sem zavarta, hogy ezt nagy nyilvánosság előtt teszi.

Elszámoltatás: Verest börtönnel fenyegetik – most megszólal

A Fővárosi Főügyészség öt személlyel szemben nyújtott be vádiratot a 2006-ban kiírt reptéri taxi pályázattal összefüggésben elkövetett vesztegetés, valamint a Budapest Airport Zrt. sérelmére 2006–2010 között elkövetett csalás miatt. Az ügyészség a vádlottak nevét nem közölte – itt viszont kiderül, kik az érintettek. Sőt, a legismertebb szereplőt szóra is bírtuk!