A Fábry-show próbája többször leállt - "Rettenetes volt!"

/ 2010.01.21., csütörtök 09:45 /

"Kezem-lábam remeg, rettenetes volt, nagyon megviselt a dolog" - nyilatkozta a fellépő művész.

Balesetet szenvedett Vincze Lilla - írja a Blikk. Az egykori Napoleon Boulevard énekesnője abban az autóban ült, amely részese volt 6-os úton, a Campona előtti részen történt tegnapi súlyos hármas karambolnak. A hibás egy szembejövő sávban közlekedő autó volt, amely átsodródott a szemközti oldalra, és összeütközött a Vincze Lillát szállító taxinak, amely ezek után egy másik autónak is nekicsapódott.

„Kezem-lábam remeg, rettenetes volt, nagyon megviselt a dolog" - mondta a lapnak sírástól elcsukló hangon az énekesnő, de bővebben egyelőre képtelen volt elmesélni a történteket. Vincze Lilla egyébként a Fábry-show kamerapróbájára tartott, ám a próbát többször félbe kellett szakítani, az énekesnő ugyanis a sírógörcs miatt képtelen volt egyhuzamban végigénekelni a dalt.

Rosta

Szőnyi Szilárd

Találkozunk 2016-ban!

Tóra, magyar!

A hamarosan rajtoló Kékszalagra hajók keresik legénységüket, a Balatonon pedig ötödannyi hajó sincs, mint a Boden-tavon. Összeállításunkban azt próbáltuk körüljárni, kinek és hogyan lehetséges belevágnia ebbe a sportba.

Így alakulhat át az Európai Unió

A múlt heti uniós csúcson kiderült, hogy nagy változások előtt áll az EU: a francia–német tandem szándékai szerint a megerősített eurózóna lesz a közösség új gravitációs központja. Aki kimarad, lemarad? Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Ezért akar a kormány lőtereket telepíteni az iskolákba

A lövészet iskolai oktatásának ötlete összefügg a hadsereg létszámhiányával, de valószínűleg ugyanúgy kevés valósul meg belőle, mint a lovaglásból vagy a mindennapos éneklésből. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Miért szavaz sok LMBT-személy a radikális jobboldalra?

Három európai kormányfő homoszexuális; Angliában rekordot döntött a meleg képviselők száma; szélsőjobbos alakulatok, illetve Skóciában az összes mérvadó párt élén szintén zenész áll – derül ki a csütörtöki Heti Válaszból.