Összeomlott a Nemzeti Színház számítógépes jegyvásárló rendszere

/ 2013.01.28., hétfő 10:35 /

Január 28-án délelőtt tíz órától árulják a Nemzeti Színház márciusi előadásaira a jegyeket. 10 óra 10 perckor azonban már összeomlott a jegyárusító internetes rendszer.

A jegypénztárnál sorban állók sincsenek jobb helyzetben, mivel a jegyárusítás ott sem működik, nemcsak az interneten rendelőknél. Alföldi Róbert nemrég ment le a színház jegypénztárához, hogy a sorban állók türelmét kérje, mert összeomlott a rendszer.

Az Alföldi Róbert vezette színház előadásaira még ebben az évadban lehet jegyet venni, miután az új évadtól - melyet már teljes mértékben Vidnyánszky Attila állít össze -  valószínűleg változások várhatók a repertoárban, ezért tapasztalható most a különös fokú érdeklődés, és jegyvásárlási láz.

A színház honlapján tájékoztatják a jegyvásárlókat arról is, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel előjegyzéseket nem tudnak fogadni. A Vadászjelenetek Alsó-Bajorországból, a Tizenkét dühös ember, a Sirály, a Csongor és Tünde, a Magyar ünnep és a Hazafit nekünk! című előadásokra személyenként pedig legfeljebb 4 db jegy vásárolható.

Frissítve 14:42

Már zavartalanul működik az internetes jegyvásárló rendszer, de szinte már csak a hónap végére vannak jegyek, azok is elvétve.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.