Tovább nyomoznak a francia diáklány halála ügyében

/ 2013.04.08., hétfő 06:40 /

További nyomozást rendeltek el az Ophélie Bretnacher francia diáklány halála miatt indított ügyben - olvasható a Borsban.

A lap hétfői száma szerint több mint egy év után az olasz hatóságok megküldték a lány exbarátjának vallomását, amelynek kiértékelése után a nyomozás folytatásáról döntöttek.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta: további tanúk kihallgatása vált indokolttá. A nyomozás határideje május 9., amely meghosszabbítható - tette hozzá.

 

Rosta

Dévényi István

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

Nem kérek zacskót, nem érti?!

Visszatérő élmény, hogy közelharcot kell vívni minden pultossal, aki a civilizációs minimumot meghaladó mennyiségű papírral, zacskóval, egyéb műanyaggal akarja teletömni az eladott ebéd/pékáru közvetlen környezetét. Köszönöm, de nem!

Magyar honba magyar idézőjelet!

Lehet, levéltetű leszek a nemzeti együttműködés pálmáján, de ez így akkor sem jó: az ott Kövér László és Lázár János mögött írógépes idézőjel! Magyar ember magyar idézőjeleket használ.

Kétmilliót is visszakaphat egy átlagos devizahiteles

A Pénzcentrum kiszámolta, mennyit, hogyan és mikor kapnak vissza az adósok. Az árfolyamrés esetében a Magyar Nemzeti Bank (MNB) már közzétette ugyanis azt a képletet, ami alapján a bankok kiszámolhatják az összeget, az új törvény pedig rendelkezik arról, hogy a kamatemelés számításait is a jegybank ajánlása alapján számolhatják ki a hitelintézetek.

Vádat emeltek a volt jobbikos politikus ellen

Vádat emelt a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség Gaudi-Nagy Tamással szemben felbujtóként elkövetett személyi szabadság megsértése és garázdaság bűntette miatt.