Tovább nyomoznak a francia diáklány halála ügyében

/ 2013.04.08., hétfő 06:40 /

További nyomozást rendeltek el az Ophélie Bretnacher francia diáklány halála miatt indított ügyben - olvasható a Borsban.

A lap hétfői száma szerint több mint egy év után az olasz hatóságok megküldték a lány exbarátjának vallomását, amelynek kiértékelése után a nyomozás folytatásáról döntöttek.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta: további tanúk kihallgatása vált indokolttá. A nyomozás határideje május 9., amely meghosszabbítható - tette hozzá.

 

Rosta

Borbás Barna

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

TGM: Orbán olvassa a cikkeimet!

TGM szerint Orbán Viktor TGM-cikkekből tájékozódik a bevándorlásügy történelmi hátteréről. Így senki sem tudja egyszerre ütni és magasztalni a miniszterelnököt.

Erősödik a Fidesz, gyengül a Jobbik!

A májusi 27 százalék után ezúttal 30 százalékos a kormánypártok tábora – derül ki a Nézőpont Intézetnek a Heti Válasz megbízásából, június 19–25. között, ezer fő telefonos megkérdezésével készült reprezentatív kutatásából.

„Mocsai ellenzői önmagukat minősítették”

A Válasz.hu megírta, hogy Mocsai Lajos rektor díszdoktori címéért egy másik rektor fejtett ki feltűnően intenzív lobbi tevékenységet. Megkerestük dr. Borbély Attilát, a Wekerle Sándor Főiskola első emberét, hogy a miértről kérdezzük.

A fiúk, akik sosem lesznek képesek udvarolni – Terjed a nárcizmus

Az apakép hiánya, a számítógépes játék és a pornó tönkreteszi a mai fiúk életét – kongatja meg a vészharangot új könyvében Philip Zimbardo. Ezekért a nézetekért másra könnyen rásütik az ókonzervatív bélyeget, az amerikai szociálpszichológusért viszont egy emberként rajong a haladó értelmiség. Nagy Zimbardo-interjú a csütörtöki Heti Válaszban!

Így „simicskátlanítanak” Orbánék

A hét elején a rezsicsökkentés egyik hangos ellenzőjére bízták a Magyar Villamos Művek irányítását. Az állami cégek „simicskátlanításának” további eredménye, hogy adóoptimalizátorok, volt Bajnai-stábtagok, a korábbi MSZP-pénztárnok partnerei őrzik a közvagyont. Továbbá Lázár János legszűkebb csapata.  Exkluzív háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Lányi a bevándorlásról: „maradéktalanul egyetértek Orbánnal”

„Ezek az Orbán-kormány első intézkedései, amelyekkel maradéktalanul egyetértek” – mondja a bevándorlással kapcsolatos politikáról Lányi András író, filozófus, aki különben Paks esetében „perben-haragban” áll a kabinettel. Számos környezet- és örökségvédő ügy harcosa úgy látja: legfontosabb a 21. század rabszolga-kereskedői, az embercsempészek hálózatainak szétzúzása. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.