Tovább nyomoznak a francia diáklány halála ügyében

/ 2013.04.08., hétfő 06:40 /

További nyomozást rendeltek el az Ophélie Bretnacher francia diáklány halála miatt indított ügyben - olvasható a Borsban.

A lap hétfői száma szerint több mint egy év után az olasz hatóságok megküldték a lány exbarátjának vallomását, amelynek kiértékelése után a nyomozás folytatásáról döntöttek.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta: további tanúk kihallgatása vált indokolttá. A nyomozás határideje május 9., amely meghosszabbítható - tette hozzá.

 

Rosta

Somogyi Marcell

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

Lehet-e térbeli a zene?

Alkalmazott matematikusnak készült, karmester lett belőle. Izgalmas kísérleteket bonyolít, a kortárs zene elszánt közvetítője és ő a motorja a szombat esti Elemek-estnek is.

Miért lesz valaki színházi súgó? - Csupa izgalom

Ezt a színházi szakmát mindig is különleges homály fedte. Nehéz rá választ találni, miért választja valaki a reflektorfény helyett a súgó szerepét. Most az Örkény Színház súgója lebbenti fel a fátylat a szakmai titkokról.

Orbán nem tudja eldönteni: Ez most vicc, vagy komoly?

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője arra kéri az amerikai hatóságokat, hogy ismertessék bizonyítékaikat a korrupciógyanúra hivatkozva meghozott beutazási tilalommal kapcsolatban, ellenkező esetben szerinte nyilvánvalóan provokációra kell gondolni az ügyben.

Jövő héten már havazhat is

Hideg, esős idő következik, a hegyekben havazhat is, viszont a hosszú hétvégére kitisztulhat az ég. Időjárás-jelentés.

London már nem látja szívesen a térségünkből érkező bevándorlókat

Nagy-Britannia bevándorlási kvótával védekezne a szigetországba érkező nagy tömegű migránssal szemben – írták londoni lapok vasárnap. Elvileg ez lenne a központi eleme David Cameron hamarosan várható nagy horderejű bejelentésének, amelyben az EU-bevándorlás nagy-britanniai szabályozását szigorító terveket ismerteti. A 2004-es EU-bővítés óta hozzávetőleg egymillióan telepedtek át Kelet-Európából Nagy-Britanniába, köztük sok magyar.