Tovább nyomoznak a francia diáklány halála ügyében

/ 2013.04.08., hétfő 06:40 /

További nyomozást rendeltek el az Ophélie Bretnacher francia diáklány halála miatt indított ügyben - olvasható a Borsban.

A lap hétfői száma szerint több mint egy év után az olasz hatóságok megküldték a lány exbarátjának vallomását, amelynek kiértékelése után a nyomozás folytatásáról döntöttek.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta: további tanúk kihallgatása vált indokolttá. A nyomozás határideje május 9., amely meghosszabbítható - tette hozzá.

 

Rosta

Szőnyi Szilárd

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

Putyin ideológusa megszüntetné Magyarországot

Ijesztő interjút közöl az Alfahír.hu, a Jobbikhoz közel álló portál Putyin fő ideológusával, Alekszandr Duginnal egy új orosz birodalomról, Magyarország jelenlegi formájának megszűnéséről.

Döbbenetes: ötvenezer éves leletet ástak elő

Ötvenötezer éves ősi emberi koponyát találtak Izraelben, amely megerősíti a modern ember afrikai kirajzásának elméletét – adta hírül csütörtökön a Háárec című izraeli napilap.

Pénzszórásba kezd Európa – Magyarország is nyertes lehet

Nekiáll a pénzszórásnak az Európai Központi Bank, mellyel elsősorban az eurózóna gazdaságait szeretné kihúzni a bajból. Lehet azonban, hogy a 2016 végéig tartó program legnagyobb nyertese Kelet-Európa – köztük Magyarország – lesz. Exkluzív részletek a friss Heti Válaszban.

Háborús veszélyre figyelmeztet Gorbacsov!

Oroszország és az Egyesült Államok között új hidegháború tört ki, amely fegyveres konfliktusba torkollhat – figyelmeztetett csütörtökön a Szovjetunió utolsó vezetője, Mihail Gorbacsov.