Tovább nyomoznak a francia diáklány halála ügyében

/ 2013.04.08., hétfő 06:40 /

További nyomozást rendeltek el az Ophélie Bretnacher francia diáklány halála miatt indított ügyben - olvasható a Borsban.

A lap hétfői száma szerint több mint egy év után az olasz hatóságok megküldték a lány exbarátjának vallomását, amelynek kiértékelése után a nyomozás folytatásáról döntöttek.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta: további tanúk kihallgatása vált indokolttá. A nyomozás határideje május 9., amely meghosszabbítható - tette hozzá.

 

Rosta

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

Grigorij Szokolov zongoraestje a Müpában

Idén március 17-én, kedden a Művészetek Palotájában koncertezik Grigorij Szokolov. A világhírű zongoraművész ezúttal is az MVM Koncertek – A Zongora sorozat keretében érkezik hazánkba.

Bemutatták Matolcsy György könyvét

Van magyar modell, és működik - mondta Matolcsy György „Az egyensúly és növekedés” című kötetének bemutatóján, csütörtökön Budapesten.

A Parlament eddig sosem látott részei - Most megmutatjuk!

Pénteken nyitja meg kapuit a Parlament új, magyar törvényhozás történetét bemutató kiállítása. A sortűz-emlékhely után a múzeum lesz a második, a Kossuth tér teljes megújulásához kapcsolódó beruházás, ami a térszint alatti részeket érinti. Nálunk láthatja először, milyen lett.