Elhunyt Takács Zsolt, fotós

/ 2012.09.11., kedd 16:09 /

Takács Zsolt 1972-ben született Budapesten. Színházi berkekben az egyik legismertebb és elismertebb fotósként tartották számon.

A szinhaz.hu internetes portál szerkesztősége kedden reggel tette ki felületére a hírt, melyben mély fájdalommal búcsúznak kollégájuktól.

Takács Zsolt komoly betegséggel küzdött. Egy riportban, amelyben az esküvői fotózásról kérdezték - amit a színházi munkáihoz hasonlóan komolyan vett - úgy fogalmazott: „Alkalmazkodó vagyok, rugalmas, kreatív, és türelmes". Kollégái is így ismerték, és sokszor dicsérték, hogy a szelíd és halkszavú fiatalember mennyire észrevétlenül és nagy gonddal tud dolgozni, egyáltalán: mennyit tud dolgozni.

Rosta

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

Ezt olvasva biztosan újragondolja a karácsonyi menüt

A válasz kiderül a friss Magyar Konyha magazinból. Ráadásul aki átböngészi a decemberi lapot, a Segal Viktor séf által lefőzött közönséggyőztes fogás mellett annyi receptet talál, hogy biztosan újragondolja a halászlé–rántott ponty–tojáslikőr szentháromságot.

Tehetsz azért, hogy ne legyél áldozat

A körúti villamoson is bemondja az automata, hogy „Kérjük, a tömegben fokozottan ügyeljenek az értékeikre!”, mégsem kezdi senki dobálni a hangszórót, mondván, hogy inkább foglalkozzanak a tolvajokkal.

Íme, a Junior Príma Díj győztesei

Tíz fiatalt, köztük csillagászt, ökológust és nyelvészt tüntettek ki Junior Prima Díjjal tudomány kategóriában szerdán a Magyar Tudományos Akadémián (MTA).

Konzultáció a javából: Deutsch összecsap a Microsoft vezérével

A csütörtöki Heti Válaszban indul a nemzeti konzultáció az internetről. A fideszes Deutsch Tamás a Microsoft Magyarország vezetőjével, Papp Istvánnal csapott össze. Abban például egyetértettek, hogy nem csak megkérdezni kell az embereket, hanem tanítani is, mert sokan nem tudják, mire jó az internet.