Bakácsnak, szeretettel: Téliszalámi is volt a Gój Motorosok ajándékkosarában

/ 2011.02.11., péntek 16:03 /
Bakácsnak, szeretettel: Téliszalámi is volt a Gój Motorosok ajándékkosarában

Április 13-ra napolta el Andrassew Iván rágalmazási perét a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

A Népszava publicistáját a Gój Motoros Egyesület perelte be azért, mert Andrassew egy 2008-as írásában lefasisztázta őket.

Az alkalmat megragadva a motorosok elnöke egy téliszalámit is tartalmazó ajándékkosarat szeretett volna átadni Andrassewnek, hogy juttassa el Bakács Tiborhoz. Utóbbi újságírót korábban szintén fasisztázásért perelték be a Gój Motorosok, az egy hete áruházi lopáson kapott Bakács már el is vesztette a pert.

Ismeretes: a Blikk egyik olvasója hívta fel a figyelmét arra, mi történt múlt pénteken a budakeszi Tescóban: röviddel zárás előtt vette észre, hogy a biztonságiak bekísérik Bakács Tibort a szolgálati szobába, mert találtak nála egy rúd téliszalámit.

Bakács azzal indokolta tettét: nem volt pénze, és éhes volt. „Én ugyanis már régen nem vagyok az a foglalkoztatott újságíró" - mondta Bakács, aki egyébként az „Egymillióan a sajtószabadságért" elnevezésű Facebook-formáció arcaként szerepet vállalt a médiatörvények elleni tüntetéseken, és a botrány kipattanásáig a Klubrádióban vezetett műsort - itt felfüggesztették tevékenységét.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.