Bemutatjuk Havas Henriket, a Heti Válasz új marketingesét

/ 2014.06.02., hétfő 05:48 /

A HV legjobb reklámfelülete lett az ATV Havas a pályán című műsora, ahol már jó ideje nem telik el adás a lapból kölcsönzött idézetek nélkül. Havas Henrik kedvence (na jó: kedvence) Lánczi András az Utóiratban, de időnként beéri a címlapokkal, mint most hétvégén is.

Persze nem ez volt tetőpont. A beszélgetés elején (melynek résztvevői Krug Emília, Borgula András, Váncsa István és Kukorelly Endre voltak)  különböző hasonlatokban/metaforákban próbálták megfogni a második választási betérdelés utáni MSZP-s hangulatot. A legnyerőbb az volt, amikor Havas kifejtette, hogy a párt hajója nem elsüllyedt, hanem egyszerűen a szar öntötte el

Az idézett rész itt 04:00 körül megtekinthető.


@borbasbarna Twitteren

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.