Családi titok: Az énekes és Gyurcsány tanácsadója kiabál egymással

/ 2010.01.17., vasárnap 11:30 /

Családi titkokról számol be a Helyi Téma.

Vajon mi köti össze Varga Miklós konzervatív előadóművészt és Gréczy Zsolt baloldali újságírót? - teszi föl cikkében a kérdést a hetilap, majd meg is válaszolja: mindketten Fejes lányt vettek feleségül, pontosabban az egykori tévétornából ismert Fejes ikreket.

5 éven át a tv-tornában szerepeltünk, majd a Zsákbamacska következett Rózsa Gyurival, aztán a Telemázli. Közben számos műsorban táncoltunk - meséli Fejes Erika, aki a Varga Miklós Banddel is turnézott.

Ez a munka megváltoztatta Erika életét. Varga Miklóssal egymásba szerettek, összeházasodtak. Mára két 9 éves ikergyermek, Vivien és Szabolcs boldog szülei. Fejes Marához kicsit később köszöntött be a szerelem, Gréczy Zsolt újságíró (ma Gyurcsány Ferenc tanácsadója) személyében. Két gyermekkel büszkélkedhetnek: Márton 14, Balázs 10 éves.

A Fejes ikrek: Erika és Mara

„A férjem énekes, érzékeny típus" - kezdi el a mesét a férjekről Erika -, „Zsolt, nyilván a pályájából adódóan, megkeményedettebb" - veszi át a szót Mara. „De természetükben nagyon hasonlítanak. Tisztelettudó, családcentrikus mindkettő, és egyiküknek sem okozott soha gondot a gyerek pelenkáját kicserélni."

„Megesik, hogy férjeink nézetei nem mindig egyeznek, ezt megbeszélik, néha kicsit hangosabban, aztán el is felejtődik. Ez nem jelent problémát a családban. Intelligens emberek, tudják kezelni a dolgot" - árulta el Erika.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.