Daróczi Dávid utolsó üzenete Claudiáról: Már kijózanodtunk

/ 2010.04.05., hétfő 05:00 /

A lepel nem hullott le, s a család és a barátok szándéka szerint soha nem is fog. A bulvármédia azonban nyomoz.

Daróczi Dávid súlyos depresszióban szenvedett, és betegsége húsvét hetében elhatalmasodott rajta - olvasható több bulvárportálon.

A Bors felelevenítette az utolsó nap történéseit. A lap arról ír, hogy Daróczi Dávid barátja, Tamás pénteken napközben többször is beszélt telefonon az egykori kormányszóvivővel.

A Bors szerint Daróczi már néhány napja maga alatt volt, de nagypénteken különösen letargikus állapotba került. Tamás az utolsó esti telefonbeszélgetésük után úgy érezte, hogy jobb, ha Dávidhoz siet. A tragédiát azonban már nem tudta megelőzni: a konyhában bukkant rá az öngyilkosságot elkövető barátra.

Ugyancsak a Bors számolt be arról, hogy Liptai Claudia és Daróczi Dávid a legnagyobb közösségi portálon szinte naponta frissítették oldalaikat, ismerőseik olvashatták szerelmes évődéseiket.

Pénteken kora reggel Claudia a népszerű babára, Barbie-ra, Daróczi pedig képzeletbeli párjára, Kenre változtatta a nevét. A romantikus férfi az egykori világslágert, az Aqua Barbie Girl című számát is mellékelte kedvesének. Barbie és Ken kapcsolatban van egymással, írták, az ismerősök pedig gratuláltak. Aztán valami megváltozott: Daróczi 12.20-kor jelentkezett be újra, mint kiderült, utoljára, s bejegyzéséhez az alábbi hozzászólást írta: „De már nem. Kijózanodtak."

A Vasárnapi Blikk információi szerint viszont Daróczi nemrég költözött a belvárosi lakásba, amit azért bérelt Batiztól, mert a saját otthonát eladta egy barátjának, Claudiától pedig költöznie kellett. A lap azt írja: az utolsó nap az egykori kormányszóvivő e-mailt küldött a barátainak, amelyben közölte, hogy „véget vet az ügynek".

A TV2 illetékese szombaton viszont azt mondta az Index újságírójának, hogy Liptai és Daróczi nem szakított egymással.

A TV2 Naplójában egyébként megszólalt Batiz András: a szintén volt kormányszóvivő lakásában vetett véget életének Daróczi Dávid. Batiz azt mondta: barátja életében először volt szerelmes, és viszontszerették. Úgy fogalmazott: „nagyon szerették egymást, s ezt láttuk rajtuk."

Ő is küzdött démonokkal, és alulmaradt velük szemben - mondta végül Batiz András.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.