Nem értek véget Korda György szenvedései

/ 2012.08.30., csütörtök 15:14 /

A bulvárlapok tudósítása szerint Korda György rendkívül örvendett feleségének a műtéti altatás után ébredezve. Az énekest epehólyag-gyulladása miatt műtötték meg; a Bors cikke alapján nagyon elégedett volt orvosaival.

"Diétáznom kell még mindig, hat hét szükséges a teljes felépüléshez. Persze a cigarettáról le kellett mondanom egy életre, félek is, hogy meghízom" - magyarázta jövendőbeli életmódváltását Korda.

Balázs is aggódott hitvese miatt: "Még soha életében nem volt lázas, ám a kórházban, amikor magamhoz öleltem, éreztem, hogy szinte lángol a teste". Korda el is akart búcsúzni nejétől, "de mire megfogalmaztam volna, hogyan, már el is altattak" - mesélte.

Rosta

Szőnyi Szilárd

Találkozunk 2016-ban!

Tóra, magyar!

A hamarosan rajtoló Kékszalagra hajók keresik legénységüket, a Balatonon pedig ötödannyi hajó sincs, mint a Boden-tavon. Összeállításunkban azt próbáltuk körüljárni, kinek és hogyan lehetséges belevágnia ebbe a sportba.

Így alakulhat át az Európai Unió

A múlt heti uniós csúcson kiderült, hogy nagy változások előtt áll az EU: a francia–német tandem szándékai szerint a megerősített eurózóna lesz a közösség új gravitációs központja. Aki kimarad, lemarad? Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Ezért akar a kormány lőtereket telepíteni az iskolákba

A lövészet iskolai oktatásának ötlete összefügg a hadsereg létszámhiányával, de valószínűleg ugyanúgy kevés valósul meg belőle, mint a lovaglásból vagy a mindennapos éneklésből. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Miért szavaz sok LMBT-személy a radikális jobboldalra?

Három európai kormányfő homoszexuális; Angliában rekordot döntött a meleg képviselők száma; szélsőjobbos alakulatok, illetve Skóciában az összes mérvadó párt élén szintén zenész áll – derül ki a csütörtöki Heti Válaszból.