Vállalható PR-rendezvényen díjazták a legjobb online boltokat

/ 2012.10.11., csütörtök 14:06 /

Hogyan fárasztotta Simon Gábor a webáruház-menedzsereket? Mit vásárol Ákos online? Partnereit díjazta az árukereső.hu az Ország Boltja nevű rendezvényen.


A közjó és a kapitalizmus elkötelezett híveiként nem tudtunk ellenállni szerdán a „II. Ország Boltja Díjátadó Gála” címmel meghirdetett rendezvénynek, már csak azért sem, mert a meghívó garantálta többek között Iszak Eszter, Hajas László, DJ Dominique, Kovi valamint egy helyettes államtitkár és egy MSZP-s képviselő megjelenését. (Végül ez a line-up nem pont így jött össze, de nem baj, a gála bőven tartogatott más meglepetéseket.)

Szóval a felületes újságíró magabiztosságával robbantunk a budapesti éjszakába, egyenesen az Uránia Nemzeti Filmszínházba, nem is sejtve, hogy valójában az utóbbi idők legügyesebben csomagolt PR-rendezvényén veszünk majd részt; ugyanis a „II. Ország Boltja Díjátadó” kevésbé a legjobb magyar – mondjuk – állatkereskedéseket és sí-szakboltokat hivatott elismerni, sokkal inkább az Árukereső.hu nevezetű árösszehasonlító-oldal partnereit. Ám tegyük hozzá, ezzel csak akkor lett volna gondunk, ha egyébként nem sikerült volna egész elfogadható műsorral feldobni a különben nem túlságosan érdekes díjátadásokat.

Az árukeresősöknek sikerült tekintélyes mennyiségű celebet és előadóművészt elcsábítani/szerződtetni, akik közül Hajnóczy Soma bűvész, Litkai Gergely dumaszínházas és a Quantum XXL táncosai is tisztességes produkcióval álltak színpadra – ez még az olyan néha-néha elpöttyintett, folyékonyszappan-habzású marketinges közhelyeket is feledtetni tudta az est ideje alatt, mint például: „A vásárló a legfontosabb szereplő.”, „Gyümölcsöző karácsonyi szezont kívánunk!”, „Pénzt veszíthetünk, de bizalmat soha.”

A díjátadón végül Szekeres Pál, az EMMI helyettes államtitkára sajnos nem tudott részt venni, eljött viszont Simon Gábor MSZP-s képviselő, a parlament Fogyasztóvédelmi bizottságának elnöke, aki a könnyed-celebes-ördögnórás est során a fárasztás taktikáját választotta: beszédében bizottsága működéséről szólt, majd elmondta, az EU-s jogharmonizáció miatt hamarosan nálunk is bevezetésre kerül a fogyasztói jogokról szóló irányelv.

Rövid videós összeállításunkból kiderül az is, mit szokott venni online az Árukereső.hu által webshopja miatt kétszeresen is díjazott Kovács Ákos és az is, hányszor vásárol hetente egy fitness világbajnok.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.