felsooktatasirangsor.hu/kronika/ennyi-penzt-hagytak-tavaly-turistak-a-parlamentben-101358

http://felsooktatasirangsor.hu/kronika/ennyi-penzt-hagytak-tavaly-turistak-a-parlamentben-101358

Díjnyertes kutyák pusztultak el a tűzben

/ 2010.01.07., csütörtök 20:08 /

A család akkor érkezett haza, amikor már füstölt az épület, amely pillanatok alatt teljes terjedelmében égett.

Porig égett a Tahitótfaluban kigyulladt családi ház, személyi sérülés nem történt, ám a tűzben két díjnyertes kutya elpusztult - közölte a tűzoltóság az MTI-vel.

A Szentendrei Tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy r.a 100 négyzetméteres faházban lakó öttagú család nem volt otthon a lángok fellobbanásakor. Épp akkor érkeztek meg, amikor már füstölt az épület, amely pillanatok alatt teljes terjedelmében égett.

A tűzoltóknak a házban lévő három gázpalackot még sikerült kihozniuk, de az ebtenyésztő család két díjnyertes kutyáját már nem sikerült megmenteni - mondta Benke Donát.

A szóvivő - idézve a családfő szavait - azt is közölte, hogy valószínűleg a vízmelegítő elektromos zárlata állhat a tűzeset hátterében. A tűzoltók jelenleg az utómunkálatokat végzik, ami faház esetében órákig eltarthat. Az anyagi kár mértékéről egyelőre nincs információ.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.