valasz.hu/kronika/megszuletett-gianna-nannini-kislanya-33655

http://valasz.hu/kronika/megszuletett-gianna-nannini-kislanya-33655

Díjnyertes kutyák pusztultak el a tűzben

/ 2010.01.07., csütörtök 20:08 /

A család akkor érkezett haza, amikor már füstölt az épület, amely pillanatok alatt teljes terjedelmében égett.

Porig égett a Tahitótfaluban kigyulladt családi ház, személyi sérülés nem történt, ám a tűzben két díjnyertes kutya elpusztult - közölte a tűzoltóság az MTI-vel.

A Szentendrei Tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy r.a 100 négyzetméteres faházban lakó öttagú család nem volt otthon a lángok fellobbanásakor. Épp akkor érkeztek meg, amikor már füstölt az épület, amely pillanatok alatt teljes terjedelmében égett.

A tűzoltóknak a házban lévő három gázpalackot még sikerült kihozniuk, de az ebtenyésztő család két díjnyertes kutyáját már nem sikerült megmenteni - mondta Benke Donát.

A szóvivő - idézve a családfő szavait - azt is közölte, hogy valószínűleg a vízmelegítő elektromos zárlata állhat a tűzeset hátterében. A tűzoltók jelenleg az utómunkálatokat végzik, ami faház esetében órákig eltarthat. Az anyagi kár mértékéről egyelőre nincs információ.

Rosta

Sümegi Noémi

Találkozunk 2016-ban!

Milo országa

Egészen elképesztő jelenség, hogy mifelénk a hangadók jelentős hányada éppen az ellenkezőjét hirdeti annak, ahogyan él. Kormánypártiak és ellenzékiek egyaránt.

Július elsejéig oda kell érnie Balatonfüredre!

Tüdőbeteg, alkoholista alkotók és orvosuk közötti kötelékek formálták Levendel László képzőművészeti gyűjteményét. A tüdőgyógyász által irányított Korányi Intézet egyszerre volt menedék és lehetőség a traumákat túlélt művészeknek. A kollekcióból július 1-jéig Balatonfüreden látható tárlat azonban jóval több puszta képzőművészeti bemutatónál. Részletek a friss Heti Válaszban.

A mobilitás jövője, a jövő mobilitása

A június 7-én megrendezésre kerülő Infoparlament idén a mobilitás egyre bővülő témakörét járja körbe, hiszen mozgásban a világ, a mobilitás pedig a korábbiaknál jóval több értelmezéssel bír.

„Hillary is utálta, ahogy róla tudósítottunk”

A nagymarosi vízlépcső elleni tiltakozás emblematikus alakjának fia a The New York Times újságírója. Interjú Adam Liptakkal a szólásszabadság kihívásairól, a liberális sajtó elfogultságairól és a politikai korrektség fonákságairól – a friss Heti Válaszban.

Fordulat: összeköltözött Vuk, Süsü, Ursula és Frakk

Újra forog az óriáshordó és a műemlék körhinta a nyolc hektárral bővült pesti állatkertben, ahol a pünkösdi hétvégén a legkisebbek birtokba vehették a Holnemvolt Várat. Jön a sünispotály, ősszel nyit a Cápasuli, épül a Pannon Park. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Tényleg a homokhiány miatt drágulnak a magyar építkezések?

Mind gyakoribb a nyersanyaghiány a magyar építőiparban, de ez semmi Ázsiához képest. A gigaépítkezésekhez rengeteg homok kell, de hiába van belőle sok a sivatagban, az nem alkalmas rá. Homokmaffiák és lehetséges megoldások a csütörtöki Heti Válaszban.

Rangon alul házasodnak: így foglalta el a palotákat a középosztály

A 21. századra megmaradt európai monarchiák hercegei és hercegnői már szinte mind közemberekkel házasodnak. Henry herceg és Meghan Markle esküvőjét beárnyékolták a menyasszony családjának botrányai, de az új modell Spanyolországtól Dániáig alapvetően jól működik. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

80 éves a XIII. kerület

A XIII. kerület június 1-jén ünnepli önálló közigazgatási egységgé válásának 80. évfordulóját. A díjmentesen látogatható ünnepi eseménysorozat a gyermeknapi hétvégén, május 25-27-én elkezdődik, a programok helyszíne a Béke tér lesz.