Elszólta magát a Barátok közt sztárja: Visszatér!

/ 2010.03.02., kedd 09:31 /
Elszólta magát a Barátok közt sztárja: Visszatér!

A színészt a legkevésbé sem rázta meg, hogy kiírták a sorozatból, mivel számított erre, ráadásul máris tudja, mikor térhet vissza.

Az RTL Klub Barátok közt című szappanoperájának rajongói szomorúan fogadták a hírt, hogy kiiktatják a sorozatból a Rékasi Károly által játszott Bartha Zsoltot.

Ma reggel a Bumeráng műsorvezetői telefonon kérdezték a színészt a miértről és a hogyan továbbról. Rékasi Károly elmondta: nem lepődött meg, hogy Bartha Zsoltot pihenőre küldték, mivel a filmbéli tettei miatt erre szükség is volt: a nézők ugyanis igénylik, hogy mindenki elnyerje „méltó jutalmát".

Rékasi a kiírás körülményeiről is beszélt: „Kalamár Tamás producer behívott az irodájába, közölte, hogy karakterem, Bartha Zsolt túl sok csibészséget követett el, börtönben a helye. Egy darabig nem forgathatunk együtt, majd azonnal hozzátette, hogy nem úszom meg, visszatérek."

Bartha Zsolt tehát visszatér, de hogy mikor és hogyan, azt Rékasi Károly nem árulta el, csupán annyit mondott: már megvan a pontos dátum.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.