Elszólta magát a Barátok közt sztárja: Visszatér!

/ 2010.03.02., kedd 09:31 /
Elszólta magát a Barátok közt sztárja: Visszatér!

A színészt a legkevésbé sem rázta meg, hogy kiírták a sorozatból, mivel számított erre, ráadásul máris tudja, mikor térhet vissza.

Az RTL Klub Barátok közt című szappanoperájának rajongói szomorúan fogadták a hírt, hogy kiiktatják a sorozatból a Rékasi Károly által játszott Bartha Zsoltot.

Ma reggel a Bumeráng műsorvezetői telefonon kérdezték a színészt a miértről és a hogyan továbbról. Rékasi Károly elmondta: nem lepődött meg, hogy Bartha Zsoltot pihenőre küldték, mivel a filmbéli tettei miatt erre szükség is volt: a nézők ugyanis igénylik, hogy mindenki elnyerje „méltó jutalmát".

Rékasi a kiírás körülményeiről is beszélt: „Kalamár Tamás producer behívott az irodájába, közölte, hogy karakterem, Bartha Zsolt túl sok csibészséget követett el, börtönben a helye. Egy darabig nem forgathatunk együtt, majd azonnal hozzátette, hogy nem úszom meg, visszatérek."

Bartha Zsolt tehát visszatér, de hogy mikor és hogyan, azt Rékasi Károly nem árulta el, csupán annyit mondott: már megvan a pontos dátum.

Rosta

Sztankóczy András

Találkozunk 2016-ban!

80 éves a XIII. kerület

A XIII. kerület június 1-jén ünnepli önálló közigazgatási egységgé válásának 80. évfordulóját. A díjmentesen látogatható ünnepi eseménysorozat a gyermeknapi hétvégén, május 25-27-én elkezdődik, a programok helyszíne a Béke tér lesz.

Akiket az állam jól kimentett

A devizahitelezés tekervényes történetében vajon új fejezetet nyit az Európai Bíróság főtanácsnokának minapi indítványa?

A falu, ahol az LMP-s jelölt megsemmisítette a fideszest

A Zemplén egyik kis falujában, Komlóskán április 8-án előállították az egész ország egyik legfurcsább választási eredményét: egyéniben az összes érvényes szavazat 62 százalékát az LMP-s jelölt vitte, a fideszes alig látszott. Hogy lehetséges ez? Miért rontott rájuk Lázár János az időközi választási kampányban? Miért fideszesek az aprófalvak a dacos mintafalu polgármestere szerint? Riport a Heti Válasz csütörtöki számában!