Elvált Schmuck Andor

/ 2011.01.21., péntek 15:39 /

A Blikk információi szerint elvált a Schmuck házaspár. Az egykori szocialista politikus tavalyelőtt még hetedhét országra szóló lakodalmat tartott, mára viszont már egyedül él.

„A hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném" - reagált a Blikknek Schmuck Andor a válásáról szóló információkra.

A család egyik barátjáta elárulta, hogy nemrég a bíróság hivatalosan is elválasztotta a házaspárt. Okként a kapcsolat elfáradását említette. Mint fogalmazott: „nem akarták megvárni az asztalborogatást, ezért inkább időben szétköltöztek. A végleges szakítás is egy igazi ceremónia volt: a bíróságról kilépve egy 16 tagú zenekar rázendített a Time To Say Good Bye (Itt az idő elbúcsúzni) című számra, majd 48 szál vörös rózsával halmozta el Schmuck Krisztinát. Azért ennyit, mert 48 hónapig tartott a szerelmük."

Schmuck Andor válása teljesen csendben zajlott, míg esküvője annak idején hatszáz vendéget hívott meg. A 2009. júniusban tartott ceremónia a a Szent István-bazilikában volt. A lakodalmat pedig a Vidám Parkban tartották.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.