Ez aztán az árukapcsolás!

/ 2014.09.18., csütörtök 11:40 /

 Elég vicces, amikor egy használt, gyűrött, zsíros papírzacskó egy korsó sört ér!  :))

179 forintért vettem tegnap egy fornettis sajtkrémes rudat. Meg is lepődtem, hogy az eddig színes, agyonreklámozott zacskó helyett egy fehér, szolid kis tasakba tették a pékárut. Aztán láttam… most is van ám rajta reklám! :)))

A pékség az október 9-12 közti II. Oktoberfest Budapest rendezvényt hirdeti, méghozzá – és itt jön az elképesztő árukapcsolás – úgy, hogy a használt, gyűrött, zsíros zacsi beváltható 1 korsó sörre. ***

Hajrá, akinek ez tetszik!

*** A rend kedvéért hozzátesszük, az ingyensörért persze 18 év felett kell lenni, ki kell fizetni a belépőt (napijegy 1990, bérlet 3990, a gold napijegy már elfogyott), 1 fő csak 1 zacskót használhat fel és a korsó nem fél literes, csak 0,4-es lesz.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.