Kelly Clarksonra rátalált a szerelem

/ 2012.03.17., szombat 21:29 /

Jól érzem magam facéron - bizonygatta Kelly Clarkson hat éven keresztül, de minden idők legsikeresebb tehetségkutatós felfedezettje, most kapcsolatban él.

 

A 2002-es amerikai Megasztár győztese a US Weekly magazin információja szerint a 35 éves Brandon Blackstock-kal jött össze. A férfi tehetségek felkutatásával foglalkozik egy lemezkiadónál - írja a Blikk.

Sokan szurkolnak a pincérlányból lett szupersztárnak, aki egy interjúban azt is elmondta: már volt kapcsolata, de még sosem volt szerelmes. „Ezt a programot kikapcsoltam, mert nem találtam meg azt a pasit, aki előtt meg tudott volna nyílni a szívem" - mondta.

Rosta

Dévényi István

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

Meg akar halni? Egymillió forint lesz!

A belga társadalom nagy többsége támogatja az eutanáziát. Tavaly 1800-an adtak be eutanáziakérvényt. Naponta átlagosan öt (!) ember öli meg magát az orvosok segítségével. Svájcban pedig üzlet is épül a „kegyes halálra”.

Elhunyt Bretus Mária

Vezető szólistaként már pályakezdőként a legszebb, legfontosabb női szerepeket táncolhatta el.

Vége a vizsgálatnak: ezzel gyanúsítják az Ökotárs Alapítványt

Lezárult a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) vizsgálata a Norvég Civil Támogatási Alap ügyében: a Kehi a vizsgált 63 projektből 61 esetben állapított meg szabálytalanságot. Az Ökotárs Alapítvány tevékenységével és a támogatások felhasználásával kapcsolatban felmerül a hűtlen kezelés, a költségvetési csalás, a magánokirat-hamisítás és a jogosulatlan pénzügyi tevékenység bűncselekményének gyanúja - közölte szerdán a hivatal, amely ezekben az ügyekben feljelentést tesz.

Vesét veszek, magas áron!

Az igencsak borsos, hat számjegyű ár mellett Ophira Dorint az lepte meg a legjobban, hogy milyen könnyen talált eladó vesét.

Orbán ehhez is hozzányúl – indul a visszaszámlálás

Nem lesznek magánrészlegek a kórházakban, viszont 60 milliárd forinttal visszarántja az állam a kórházakat a csőd széléről. A friss Heti Válaszból minden kiderül, amit tudni lehet az egészségügy átalakításáról – amelyhez minden kormány hozzáfogott, de egyiknek sem sikerült.