Kelly Clarksonra rátalált a szerelem

/ 2012.03.17., szombat 21:29 /

Jól érzem magam facéron - bizonygatta Kelly Clarkson hat éven keresztül, de minden idők legsikeresebb tehetségkutatós felfedezettje, most kapcsolatban él.

 

A 2002-es amerikai Megasztár győztese a US Weekly magazin információja szerint a 35 éves Brandon Blackstock-kal jött össze. A férfi tehetségek felkutatásával foglalkozik egy lemezkiadónál - írja a Blikk.

Sokan szurkolnak a pincérlányból lett szupersztárnak, aki egy interjúban azt is elmondta: már volt kapcsolata, de még sosem volt szerelmes. „Ezt a programot kikapcsoltam, mert nem találtam meg azt a pasit, aki előtt meg tudott volna nyílni a szívem" - mondta.

Rosta

Somogyi Marcell

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

A körút többé nem ugyanaz a hely!

Mármint a Margit körút. A napokban felkerült kavicsszórással ugyanis befejeződött a volt Ipari Minisztérium épületének elbontása, romeltakarítással együtt. Egészen más látkép.

Szörényi Levente: „Úgy érzem magam, mint az Aczél-korszakban”

Nem lesz tag a Magyar Művészeti Akadémiában, s nem a kultúrpolitika miatt, sokkal inkább annak ellenére támogatja Orbán Viktort – mondja Szörényi Levente a Heti Válasz csütörtöki számában. Az Illés-frontember a múlt hétvégén Kolozsvárott állt újra egy színpadon a másik két élő Illés-taggal, ahol egyértelműen kiderült: a jövőre hetvenéves zeneszerzőben ma is benne van a rakendroll. 

Putyin, Porosenko: Béke jöhet Kelet-Ukrajnában

A kedd éjjel véget ért tárgyalássorozat eredményesnek látszik: Petro Porosenko ukrán államfő közölte, béketerve nyitott fülekre talált, jöhetnek a tűzszünetről szóló tárgyalások. Putyin is támogatja a békét, de – mint mondja – csak kívülről, hiszen Oroszország szerinte „nem része a konfliktusnak”.