Kelly Clarksonra rátalált a szerelem

/ 2012.03.17., szombat 21:29 /

Jól érzem magam facéron - bizonygatta Kelly Clarkson hat éven keresztül, de minden idők legsikeresebb tehetségkutatós felfedezettje, most kapcsolatban él.

 

A 2002-es amerikai Megasztár győztese a US Weekly magazin információja szerint a 35 éves Brandon Blackstock-kal jött össze. A férfi tehetségek felkutatásával foglalkozik egy lemezkiadónál - írja a Blikk.

Sokan szurkolnak a pincérlányból lett szupersztárnak, aki egy interjúban azt is elmondta: már volt kapcsolata, de még sosem volt szerelmes. „Ezt a programot kikapcsoltam, mert nem találtam meg azt a pasit, aki előtt meg tudott volna nyílni a szívem" - mondta.

Rosta

Szőnyi Szilárd

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

Orbánnak ez sikerült: „megkerülhetetlenné vált”

Orbán Viktor egyes nemzetközi ügyekben megkerülhetetlenné vált – nyilatkozza a friss Heti Válaszban Csák János. A volt londoni nagykövet arról is mesél, miként lobbiznak a multik a Moszkvát sújtó szankciók ellen vagy az amerikai–európai szabadkereskedelmi partnerség mellett.

Már Róma elfoglalásáról álmodozik az Iszlám Állam

Líbia széthullása közvetlen veszélyt jelent Európára: az olasz partoktól néhány száz kilométerre megvetette a lábát az Iszlám Állam. A Földközi-tenger túl keskeny, hogy megvédje Európát a menekültáradattól. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Megkezdték a Déli pályaudvari támfal helyreállítását

Megkezdődött a Déli pályaudvarra vezető alagút bejárata melletti-feletti támfal és rézsű ideiglenes helyreállítása. A kivitelezés legkésőbb április közepéig tarthat - közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI megkeresésére.

Ezért gyilkolták meg Putyin bírálóját – Itt a valódi háttér

Az egykori oligarcha Borisz Nyemcov a kegyvesztettsége miatt fordult szembe Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. A múlt héten meggyilkolt mágnás kényszerből és bosszúból vette fel a demokrata politikus külföldnek tetsző szerepét. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.