Kelly Clarksonra rátalált a szerelem

/ 2012.03.17., szombat 21:29 /

Jól érzem magam facéron - bizonygatta Kelly Clarkson hat éven keresztül, de minden idők legsikeresebb tehetségkutatós felfedezettje, most kapcsolatban él.

 

A 2002-es amerikai Megasztár győztese a US Weekly magazin információja szerint a 35 éves Brandon Blackstock-kal jött össze. A férfi tehetségek felkutatásával foglalkozik egy lemezkiadónál - írja a Blikk.

Sokan szurkolnak a pincérlányból lett szupersztárnak, aki egy interjúban azt is elmondta: már volt kapcsolata, de még sosem volt szerelmes. „Ezt a programot kikapcsoltam, mert nem találtam meg azt a pasit, aki előtt meg tudott volna nyílni a szívem" - mondta.

Rosta

Lukácsy György

Rosta legközelebb hétfő reggel 8-tól. A hét bejegyzései a Rosta címre kattintva olvashatók!

G20: A világ közelít a növekedési célhoz, de Európa lemaradhat

A világ húsz legerősebb gazdaságú országának pénzügyi vezetői úgy vélik, közel járnak ahhoz, hogy kétezer milliárd dollárral megtoldják a világgazdaság méretét és sokmillió új munkahelyet teremtsenek, ám Európa tartós stagnálása akadályt jelenthet.

Meghalt Kemény Endre

Az 56-os forradalom után ő alapította a Bartók Béla Kamarazenekart, amely rendszeres szereplője lett Budapest koncertéletének.

Miért lépett szövetségre Washington és Teherán?

Amerika és Irán közös katonai szövetséget hozott létre, hogy megsemmisítse a vérszomjas Iszlám Államot, mely mindkét ország közel-keleti terjeszkedésének útjában áll. Az együttműködés Washington és Teherán között taktikai jellegű, és valószínűleg csak a győzelem pillanatáig fog tartani.

Diplomáciai jelentőségű futam a Nemzeti Vágtán

A sportdiplomácia új színterévé válhat a Nemzeti Vágta. A Prevital Futam elnevezésű nemzetközi versenyszámnak köszönhetően idén nyolc nemzet diplomáciai delegációja is találkozik a Hősök terén.