Szexmánia? Kapuzárási pánik? Fábry Sándor bekeményít

/ 2010.02.03., szerda 13:51 /

Fábry Sándor keményen nekiugrik Dávid Ibolyának a holnap megjelenő Heti Válaszban, de nem csak neki: nem marad politikai szereplő, aki ne kapná meg a magáét.

 „Az SZDSZ ezekben a pillanatokban hullik arra a helyre, amelyet a történelem szemétdombján 1994-ben bérelt magának, ám az azóta tartó jellemtelenség-sorozatot megkoronázza még néhány pajzán órával, s ebben remek partnerre is lel a politikai szexmánia terepére tévedt Dávid Ibolyában, akinél afféle kapuzárás előtti politikaerotikai pánikrohamra lehetünk figyelmesek" - fogalmaz Fábry Sándor a holnap standokra kerülő Heti Válaszban.

A showmannel készült nagyinterjúban szó esik a „baloldalinak és liberálisnak mondott" elit tevékenységéről: Fábry szerint ők az elmúlt nyolc évből sem tanultak semmit. Mint fogalmaz, Esterházy Péter és Nádas Péter Gyurcsány-védő tevékenységét akár a büntetőjog nyelvére is le lehetne fordítani.

Fábry lapunk kérdésére beszél arról is, hogy továbbra is vállalhatónak, sőt, fontosnak tartja Morvai Krisztina 2006-os jogvédő tevékenyégét, ám ami azóta történt, az „a régi tételt igazolja: a női lélek bizony kifürkészhetetlen". A teljes nagyinterjú olvasható a holnap megjelenő Heti Válaszban.

Rosta

Szőnyi Szilárd

Találkozunk 2016-ban!

Tóra, magyar!

A hamarosan rajtoló Kékszalagra hajók keresik legénységüket, a Balatonon pedig ötödannyi hajó sincs, mint a Boden-tavon. Összeállításunkban azt próbáltuk körüljárni, kinek és hogyan lehetséges belevágnia ebbe a sportba.

Így alakulhat át az Európai Unió

A múlt heti uniós csúcson kiderült, hogy nagy változások előtt áll az EU: a francia–német tandem szándékai szerint a megerősített eurózóna lesz a közösség új gravitációs központja. Aki kimarad, lemarad? Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Ezért akar a kormány lőtereket telepíteni az iskolákba

A lövészet iskolai oktatásának ötlete összefügg a hadsereg létszámhiányával, de valószínűleg ugyanúgy kevés valósul meg belőle, mint a lovaglásból vagy a mindennapos éneklésből. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Miért szavaz sok LMBT-személy a radikális jobboldalra?

Három európai kormányfő homoszexuális; Angliában rekordot döntött a meleg képviselők száma; szélsőjobbos alakulatok, illetve Skóciában az összes mérvadó párt élén szintén zenész áll – derül ki a csütörtöki Heti Válaszból.