valasz.hu/kronika/a-fabry-show-probaja-tobbszor-leallt-rettenetes-volt-26657

http://valasz.hu/kronika/a-fabry-show-probaja-tobbszor-leallt-rettenetes-volt-26657

Szexmánia? Kapuzárási pánik? Fábry Sándor bekeményít

/ 2010.02.03., szerda 13:51 /

Fábry Sándor keményen nekiugrik Dávid Ibolyának a holnap megjelenő Heti Válaszban, de nem csak neki: nem marad politikai szereplő, aki ne kapná meg a magáét.

 „Az SZDSZ ezekben a pillanatokban hullik arra a helyre, amelyet a történelem szemétdombján 1994-ben bérelt magának, ám az azóta tartó jellemtelenség-sorozatot megkoronázza még néhány pajzán órával, s ebben remek partnerre is lel a politikai szexmánia terepére tévedt Dávid Ibolyában, akinél afféle kapuzárás előtti politikaerotikai pánikrohamra lehetünk figyelmesek" - fogalmaz Fábry Sándor a holnap standokra kerülő Heti Válaszban.

A showmannel készült nagyinterjúban szó esik a „baloldalinak és liberálisnak mondott" elit tevékenységéről: Fábry szerint ők az elmúlt nyolc évből sem tanultak semmit. Mint fogalmaz, Esterházy Péter és Nádas Péter Gyurcsány-védő tevékenységét akár a büntetőjog nyelvére is le lehetne fordítani.

Fábry lapunk kérdésére beszél arról is, hogy továbbra is vállalhatónak, sőt, fontosnak tartja Morvai Krisztina 2006-os jogvédő tevékenyégét, ám ami azóta történt, az „a régi tételt igazolja: a női lélek bizony kifürkészhetetlen". A teljes nagyinterjú olvasható a holnap megjelenő Heti Válaszban.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Pancserlehallgatók

Ha a HVG-nek igaza van, a világ legbénább lehallgatói keltenek botrányt Magyarországon.

Őrfi József bátorsága és lelki ereje mindent vitt az idei gálán

Mesébe illő Őrfi József piliscsabai házának története. Nem tündérmesébe, hanem olyan magyar népmesébe, amelyben a hősnek számos próbát kell kiállnia. Az építész-családfő bátorsága és lelki ereje a Média Építészeti Díja idei gáláján mindent vitt. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Famaffia Romániában – Adjátok vissza az erdeinket!

Egy friss botrány és egy dokumentumfilm is felhívja a figyelmet az Európa utolsó érintetlen vadonjainak otthont adó Romániában dúló illegális fakitermelésre. Nemcsak a korrupt politika vagy a profitéhes multi a hibás: székely falusi közösségeket is megvadított a fából szerezhető könnyű pénz. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Rockenbauer 30 – Pali mögött volt értelme gyalogolni

Pali után nem lehet ilyen filmet csinálni – vélik a Másfélmillió lépés Magyarországon alkotói. Rockenbauer Pál halálának 30. évfordulóján azt kutatjuk a friss Heti Válaszban, mi a titka a sorozat népszerűségének, és miért nem született azóta sem hasonló.

Nyolcvanezres pezsgőt locsolt az egyik Mugabe-fiú

Voltak nála véreskezűbb afrikai vezetők is, de kártékonyabbak kevesen. Robert Mugabe nemcsak a gazdag Zimbabwét juttatta koldusbotra, de igyekezett egész Afrikát a Nyugat ellen hangolni. A csütörtöki Heti Válaszból kiderül, hogy bukása ennek ellenére miért is nem Nyugat diadala.

Morvai Krisztina: „Ez nem hűségeskü a Fidesz mellett”

Nem tudja, a Jobbikra szavaz-e jövőre a Jobbik európai parlamenti képviselője. Morvai Krisztina azt mondja: három éve nincs kapcsolatban Vona Gáborral, de nem a személyes sértettség, hanem az irányváltás bizonytalanította el. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Kovács Ákos: Leszállni az egovonatról

A Nyugat nagyon mást ért kultúrán, mint mi, ebben a tekintetben igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat – mondja Kovács Ákos énekes, dalszerző, akit nemrég bemutatott Arany János-estjéről és a jövő évi jubileumi koncertjéről is kérdeztünk. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.