Fény derült a titokra: Ő Vastag Tamás kedvese

/ 2010.12.15., szerda 04:36 /

Vastag Tamás, az X-Faktor két héttel ezelőtti kiesője gőzerővel készül az érettségire, de egy interjúból kiderül: nemcsak a tanulás foglalja le minden percét.

Keresztes Ildikó "kölyökvizslája" A Mai Nő Magazinnak adott interjújában a magánéletét firtató kérdésre úgy válaszolt: van valaki, akivel barátok voltak, de a kiesése óta elmélyült a kapcsolatuk. Az érettségire készülő fiú mindennapjait azonban annyira leköti a tanulás és az éneklés, hogy egyelőre nem szeretne komoly kapcsolatot.

Azt viszont elárulta az ifjú énekes, hogy a szerencsés lány Mimi, az X-Faktor korábbi, Mimi és Gergő elnevezésű párosa. „Nagyon kedvelem Mimit, mindent megbeszélünk. Amikor régebben fasírtban volt a pasijával, mindig megvigasztaltam, és reméltem, hogy együtt maradnak. Végül nem így alakult, mi pedig az elmúlt hét alatt elég közel kerültünk egymáshoz" - mondta Vastag Tamás.

A mindössze 19 éves fiút Tabáni István menedzsere vette szárnyai alá, emellett felkérések, szereplések sokasága várja. Az érettségire magántanulóként készülő fiatalember viszont több vasat is tart a tűzbe: a vizsgák után közgazdaságtant szeretne tanulni, hisz nemcsak az éneklésben, hanem reáltárgyakban is jeleskedik: matematikából és fizikából is vannak versenyeredményei.

A teljes interjút itt olvashatja el.

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.