42,5 millió forintos pert vesztett a labdarúgó Berki Krisztián

/ 2013.09.01., vasárnap 05:17 /

Berki Krisztián mindössze négy hónapot tevékenykedett az akkor még a magyar másodosztályban focizó Dunakanyar-Vác csapatánál, ehhez képest a mifocink.com információja szerint laza 42,5 millió forinttal károsította meg a csapat tulajdonosát, John Marshallt, ezt pedig már a bíróság is kimondta.

A portálnak nyilatkozó játékos szerint hatalmas lenyúlás folyik Vácon. John Marshall elmondása szerint ezzel még nincs vége az ügynek, mivel hamarosan jönnek a büntetőeljárások is, amikben Berki mellett Héger József korábbi tulajdonos és Facskó József, a Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft. ügyvezetője is érintett.

A playboyként élő, most épp vőlegény Berki Krisztiánt nagyon nem szeretik már sportkörökben, korábban az FTC körül ténykedése is súlyos ellenszenvet váltott ki a szurkolókból - írja a Velvet.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.