valasz.hu/kronika/megnyilt-szabo-gyozo-etterme-ideje-megtudni-mi-is-az-a-steamboo-115593

http://valasz.hu/kronika/megnyilt-szabo-gyozo-etterme-ideje-megtudni-mi-is-az-a-steamboo-115593

Így gyászolják az Oscar-díjas film díváját

/ 2015.01.13., kedd 20:44 / Hírforrás: MTI

A búcsúztatás holnap lesz, de a temetést később tartják.

A vasárnap elhunyt Anita Ekberget gyászolja Róma, ahol a Trevi-kút felett az Édes élet című film révén világhírűvé vált színésznőt ábrázoló képet feszítettek ki kedden, rá pedig azt írták: Ciao Anita.

A rómaiak ezzel a gesztussal vettek búcsút a svéd színésznőtől, aki Federico Fellini 1960-as, Oscar-díjas filmjében megmártózott a híres szökőkútban. A jelenet, amelyben a szőke színésznő a Trevi-kútban fürdik, a filmtörténet klasszikusai közé tartozik.

Szőke hajával és kék szemével a svéd híresség már az 1950-es években elvarázsolta rajongóit, elsősorban a férfiakat. Csillaga leáldoztával azonban szegénység és magány lett a sorsa. Barátai körében hunyt el egy Róma közeli klinikán, gyászszertartását szerdán tartják az olasz főváros egyik evangélikus templomában. Földi maradványait kérésének megfelelően elhamvasztják, hamvait Svédországba viszik.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.