felsooktatasirangsor.hu/kronika/a-sziget-a-volt-a-balaton-sound-europa-legjobbjai-kozott-106413

http://felsooktatasirangsor.hu/kronika/a-sziget-a-volt-a-balaton-sound-europa-legjobbjai-kozott-106413

Jön az X-Factor!

/ 2010.02.23., kedd 08:07 /
Jön az X-Factor!

Az idei esztendő egyik legnagyobb összecsapásának ígérkezik a két kereskedelmi csatorna párhuzamosan indítandó énekversenye. Egy kulisszatitok már kiderült.

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív főszerkesztőjét kérdezte az RTL Klub honlapja. „Ez a legnagyobb szabású licencműsor, amin valaha dolgoztam, sőt a legnagyobb szabású egész estés műsor." - mondta a szakember.

A honi televíziós egy konferencián vett részt, ahol elhangzott: a brit X-Faktor adásaiban megfigyelhető, hogy évadról évadra egyre több az érzelem. Simon Simon Cowell, a sorozat ötletgazdája azt magyarázta, hogy noha az angolok a világban hidegvérükről és szenvtelenségükről híresek, a valóságban nagyon is érzelmes emberek, akiknek a televízió képernyőjén is szükségük van az emóciókra.

„Az X-Faktor ötödik évadának győztese, Alexandra Burke mesélt arról, hogy hogyan élte meg a versenyzést és hogyan tud helyt állni a nemzetközi popszakmában egy olyan lány, akik élete első 19 évét egyszerű angol diáklányként élte" - számolt be Schiwert-Takács László.

A produkció logója

És, hogy miben lesz más az X-Faktor, mint az eddig látott tehetségkutató műsorok?

„Zenei tehetségkutató lesz, amelyben a versenyzők különböző kategóriákban indulhatnak, az őket bíráló zsűritagok pedig egyszerre segítői, mentorai is a kategóriák versenyzőiből összeálló csapatoknak. Az X-Faktor minden idők leghatalmasabb tehetségkutató műsora, minden eddiginél nagyobb, szebb, látványosabb. Eddig mindenhol kiverte a biztosítékot, mi pedig azon dolgozunk, hogy ez nálunk se alakuljon másként" - ígérte az RTL Klub illetékese.

Mindehhez még annyit érdemes hozzátenni, hogy a brit ötletgazda szerint az X-Faktor az a titokzatos valami, az a plusz, ami kiemeli a tehetségek közül a legjobbat, a műsor végső győztesét.

Mindeközben a Juj.hu úgy értesült, hogy Stohl András fogja vezetni az X-Faktort, amely produkciónak egyébként nem titkolt célja, hogy legyőzze a konkurens Megasztárt. Még tavaly év végén jelentették be ugyanis, hogy a TV2 a Megasztár ötödik szériáját küldi az RTL Klub új üdvöskéje ellenében a nézettségi harcba.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.