valasz.hu/kronika/nem-kallay-saunderst-oket-tartjak-a-legeselyesebbnek-az-eurovizion-76542

http://valasz.hu/kronika/nem-kallay-saunderst-oket-tartjak-a-legeselyesebbnek-az-eurovizion-76542

Korda György kiakadt és kifakadt

/ 2010.11.08., hétfő 15:13 /
Korda György kiakadt és kifakadt

Állítása szerint ő csak kölcsönadta nevét egyik barátjának.

Tiltott szerencsejáték szervezése vétség gyanúja miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) gazdaságvédelmi főosztálya annak a III. kerületi pókerklubnak a működése kapcsán, ahol még péntek este szervezett akció keretében helyszíni szemlét tartott a rendőrség - közölték hétfőn a police.hu honlapon.

A rendőrség adatai szerint a klubban hatósági engedély nélkül, rendszeresen úgynevezett "Freeze-out" rendszerű pókerbajnokságot rendeztek, melynek során a több tíz emberből álló csoport játékosai ezer forinttól több tízezer forintig terjedő "beülő" kifizetése után játszhattak jelentős összegű pénzért vagy más vagyoni értékű nyereményért.

A pénteki akció során tizenegy embert állítottak elő, egy embert gyanúsítottként és csaknem száz embert tanúként hallgattak ki. A helyszínen három számítógépet, egy nagy teljesítményű szervert, valamint több mint hárommillió forint készpénzt foglaltak le a rendőrök - írta közleményében a BRFK.

A tv2 hírműsora szombat este számolt be arról, hogy razziát tartottak a III. kerületi Korda Pókerklubban. Korda György énekes a Tényeknek később azt mondta, jogilag nincs köze a nevét viselő klubhoz. Kifejtette továbbá, hogy a mostani szabályozást teljesen rossznak tartja, mert az alapján egy baráti társaság sem ülhet le játszani. Hozzátette: nem hagyja cserben a pókertársadalmat, mert a közvetítései miatt kedvelték meg sokan Magyarországon a játékot.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.