valasz.hu/kronika/a-fabry-show-probaja-tobbszor-leallt-rettenetes-volt-26657

http://valasz.hu/kronika/a-fabry-show-probaja-tobbszor-leallt-rettenetes-volt-26657

Liptai Claudia összebújt új kedvesével a repülőn

/ 2010.02.05., péntek 05:47 /

Tegnap a volt férj, ma a volt feleség a téma a bulvársajtóban.

Hazaérkezett a Maldív-szigetekről Liptai Claudia és Daróczy Dávid. A pár a majd 17 órás út után is jókedvűnek mutatkozott az osztrák reptéren, annak ellenére is, hogy ők voltak az utolsók, akik elhagyhatták az érkező utasoknak fenntartott várót, mert valami gond volt a csomagjaikkal - számol be a boldog hazatérés részleteiről a Blikk, amely a fennakadás okairól csak találgatásokba bocsátkozik: a párocskának vagy elveszett egy bőröndje, vagy elvámolnivalójuk akadt.

Mindenesetre a lapnak sikerült találnia egy szemtanú utastársat, aki elmondta a Lpitai-Daróczy kettős útjáról: "A repülőn nagyon aranyosak voltak, amikor éppen nem aludtak, jókedvűek voltak, és összebújva beszélgettek. Látszik, hogy imádják egymást."

A színésznő és új kedvese három hónapja mutatkozott először a nyilvánosság előtt. A decemberi ünnepek alatt és a sok munka miatt nem tudtak elég időt egymással tölteni, ezért döntöttek úgy, hogy az év elején itthagyják a hóval borított Budapestet és egy forró tengerparton élvezik egymás társaságát - fogalmaz a bulvárlap.

Gesztesi Károly egyébként épp tegnap nyilatkozott volt felesége új kapcsolatáról, s elárulta, hogy korábban ő figyelmeztette Liptai Claudiát: lefotózták Daróczy Dáviddal, ezért készülhet a sajtóhadjáratra.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Pancserlehallgatók

Ha a HVG-nek igaza van, a világ legbénább lehallgatói keltenek botrányt Magyarországon.

Őrfi József bátorsága és lelki ereje mindent vitt az idei gálán

Mesébe illő Őrfi József piliscsabai házának története. Nem tündérmesébe, hanem olyan magyar népmesébe, amelyben a hősnek számos próbát kell kiállnia. Az építész-családfő bátorsága és lelki ereje a Média Építészeti Díja idei gáláján mindent vitt. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Famaffia Romániában – Adjátok vissza az erdeinket!

Egy friss botrány és egy dokumentumfilm is felhívja a figyelmet az Európa utolsó érintetlen vadonjainak otthont adó Romániában dúló illegális fakitermelésre. Nemcsak a korrupt politika vagy a profitéhes multi a hibás: székely falusi közösségeket is megvadított a fából szerezhető könnyű pénz. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Rockenbauer 30 – Pali mögött volt értelme gyalogolni

Pali után nem lehet ilyen filmet csinálni – vélik a Másfélmillió lépés Magyarországon alkotói. Rockenbauer Pál halálának 30. évfordulóján azt kutatjuk a friss Heti Válaszban, mi a titka a sorozat népszerűségének, és miért nem született azóta sem hasonló.

Nyolcvanezres pezsgőt locsolt az egyik Mugabe-fiú

Voltak nála véreskezűbb afrikai vezetők is, de kártékonyabbak kevesen. Robert Mugabe nemcsak a gazdag Zimbabwét juttatta koldusbotra, de igyekezett egész Afrikát a Nyugat ellen hangolni. A csütörtöki Heti Válaszból kiderül, hogy bukása ennek ellenére miért is nem Nyugat diadala.

Morvai Krisztina: „Ez nem hűségeskü a Fidesz mellett”

Nem tudja, a Jobbikra szavaz-e jövőre a Jobbik európai parlamenti képviselője. Morvai Krisztina azt mondja: három éve nincs kapcsolatban Vona Gáborral, de nem a személyes sértettség, hanem az irányváltás bizonytalanította el. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Kovács Ákos: Leszállni az egovonatról

A Nyugat nagyon mást ért kultúrán, mint mi, ebben a tekintetben igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat – mondja Kovács Ákos énekes, dalszerző, akit nemrég bemutatott Arany János-estjéről és a jövő évi jubileumi koncertjéről is kérdeztünk. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.