Liptai Claudia összebújt új kedvesével a repülőn

/ 2010.02.05., péntek 05:47 /

Tegnap a volt férj, ma a volt feleség a téma a bulvársajtóban.

Hazaérkezett a Maldív-szigetekről Liptai Claudia és Daróczy Dávid. A pár a majd 17 órás út után is jókedvűnek mutatkozott az osztrák reptéren, annak ellenére is, hogy ők voltak az utolsók, akik elhagyhatták az érkező utasoknak fenntartott várót, mert valami gond volt a csomagjaikkal - számol be a boldog hazatérés részleteiről a Blikk, amely a fennakadás okairól csak találgatásokba bocsátkozik: a párocskának vagy elveszett egy bőröndje, vagy elvámolnivalójuk akadt.

Mindenesetre a lapnak sikerült találnia egy szemtanú utastársat, aki elmondta a Lpitai-Daróczy kettős útjáról: "A repülőn nagyon aranyosak voltak, amikor éppen nem aludtak, jókedvűek voltak, és összebújva beszélgettek. Látszik, hogy imádják egymást."

A színésznő és új kedvese három hónapja mutatkozott először a nyilvánosság előtt. A decemberi ünnepek alatt és a sok munka miatt nem tudtak elég időt egymással tölteni, ezért döntöttek úgy, hogy az év elején itthagyják a hóval borított Budapestet és egy forró tengerparton élvezik egymás társaságát - fogalmaz a bulvárlap.

Gesztesi Károly egyébként épp tegnap nyilatkozott volt felesége új kapcsolatáról, s elárulta, hogy korábban ő figyelmeztette Liptai Claudiát: lefotózták Daróczy Dáviddal, ezért készülhet a sajtóhadjáratra.

Rosta

Szőnyi Szilárd

Találkozunk 2016-ban!

Tóra, magyar!

A hamarosan rajtoló Kékszalagra hajók keresik legénységüket, a Balatonon pedig ötödannyi hajó sincs, mint a Boden-tavon. Összeállításunkban azt próbáltuk körüljárni, kinek és hogyan lehetséges belevágnia ebbe a sportba.

Így alakulhat át az Európai Unió

A múlt heti uniós csúcson kiderült, hogy nagy változások előtt áll az EU: a francia–német tandem szándékai szerint a megerősített eurózóna lesz a közösség új gravitációs központja. Aki kimarad, lemarad? Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Ezért akar a kormány lőtereket telepíteni az iskolákba

A lövészet iskolai oktatásának ötlete összefügg a hadsereg létszámhiányával, de valószínűleg ugyanúgy kevés valósul meg belőle, mint a lovaglásból vagy a mindennapos éneklésből. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Miért szavaz sok LMBT-személy a radikális jobboldalra?

Három európai kormányfő homoszexuális; Angliában rekordot döntött a meleg képviselők száma; szélsőjobbos alakulatok, illetve Skóciában az összes mérvadó párt élén szintén zenész áll – derül ki a csütörtöki Heti Válaszból.