valasz.hu/kronika/az-orvosok-semmilyen-kezelessel-nem-tudtak-segiteni-rajta-57541

http://valasz.hu/kronika/az-orvosok-semmilyen-kezelessel-nem-tudtak-segiteni-rajta-57541

Már többen látták a Mátra szélén ólálkodó medvét

/ 2014.07.10., csütörtök 07:19 / Hírforrás: Válasz.hu, Index

Kedden, késő délután Erdőkövesd határában, munkából hazainduló emberek láttak egy medvét az akácos erdőben - számolt be a Heol.hu nyomán az Index.

A Heol nemrég beszámolt egy medvéről, de még nem tudják, ugyanarról a medvéről van-e szó. A Facebookjukon azt írták: „Öten is állítják, hogy felismerték az állatot és feltehetően a környéken van az erdőben. A megfelelő hatóságokat értesítettük, de mindenkit kérünk, hogy legyen óvatos, lehetőleg ne közelítse meg ezt a területet.” Az egyik kommentelő/szemtanú azt írta: „Tényleg legyen mindenki óvatos, mert a két szememmel láttam, és nem kis állat!”

A heol.hu megkereste a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságát, ahol megerősítették ezt az információt. A természetmegőrzési osztály munkatársa elmondta: tegnap este a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete értesítette erről a bejelentésről a természetvédelmi őrszolgálatot, akik azóta is kint vannak az említett területen. A medve nyomait még nem találták meg, ami az éjszakai eső miatt is lehet.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.