Megszűnik a Gálvölgyi Show

/ 2012.03.11., vasárnap 19:26 /

Megszűnik az RTL több éve futó sorozata, az alkotók bíznak a visszatérésben.

A Gálvölgyi Show története a köztévén kezdődött, ám az RTL 1997-e indulásakor az elsők között került át a konkurens kereskedelmi adóra. Története azonban egyelőre biztosan véget ért, a tévé ugyanis nem rendelt több epizódot a gyártóktól.

Ónodi György, a műsor producere a Blikknek arról beszélt, hogy bízik benne, hogy olyanok lesznek, mint az Omega együttes: néha ugyan eltűnnek, hogy aztán újra felbukkanjanak. A nézettségi adatokat tekintve állítólag mindig jól szerepelt a műsor.

„Nem vagyok egy nyomulós, tolakodó típus, kivárom a soromat. Remélem, hogy egyszer még lesz újra műsor. Munkám van elég, de ehhez a show-hoz különleges kapcsolat fűz. A kezdetek kezdetén a poénok nagy részét is én írtam" - árulta el Gálvölgyi, hozzátéve, hogy a mai napig hetente előfordul, hogy az utcán a gyerekek utána kiabálják, hogy gyúrunk, vazze?

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.