Mi köze Daróczi halálához? Liptai mindenkit átvert

/ 2010.06.01., kedd 10:52 /
Mi köze Daróczi halálához? Liptai mindenkit átvert

Trükkök sorozatával csapták be a várakozó zsurnalisztákat.

Bár Liptai Claudia visszatért a kamerák elé, a TV2 megpróbálja megóvni műsorvezetőjét a médiától.

Pedig hatalmas az érdeklődés, nem is a visszatérés miatt, hanem mert a Daróczi-ügy hivatalos lezárást követően sem nyugszanak a kedélyek, jó pár kérdés ugyanis megválaszolatlan maradt.

A rendőrségi jegyzőkönyvből kiderült például, hogy Liptai Claudia és Daróczi Dávid szakított az öngyilkosságot megelőző napokban, ennek ellenére a műsorvezető a tragédiát követő egyetlen tévés interjújában mindvégig boldog kapcsolatról, sőt eljegyzésről beszélt. Márpedig a súlyos depresszióval küszködő volt kormányszóvivő állapotán nyilván nem javított a kapcsolat lezárása - sokak szerint ez volt öngyilkosságának egyik oka, az utolsó csepp a pohárban.

Liptai ezeket a kínos kérdéseket akarta megúszni, amikor ma reggel trükkösen távozott a TV2 stúdiójából. A cselsorozat első lépéseként a biztonsági őrök kiküldték az udvaron várakozó újságírókat az utcára, majd néhány perc múlva az Aktív forgatócsoportja is csatlakozott hozzájuk - mintha ők is a műsorvezetőt várnák odakint.

Ám ez csak figyelemelterelés volt, eközben ugyanis beszállt Liptai autójába valaki és félrefordított fejjel elhajtott. Ez volt a második trükk, mivel nem a színésznő, csak egy rá hasonlító dublőr vezette a gépjárművet.

A hoppon maradt zsurnaliszták így nem tudták szembesíteni kérdéseikkel a színész-műsorvezetőt.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.