Nagyon Balaton: Böjte Csaba „körbeprédikálja” a tavat

/ 2014.07.23., szerda 17:46 /

Különös program a fesztiválszezonban: most vasárnaptól „körbeprédikálja” a Balatont Böjte Csaba. Indulás Szántódpusztáról, érkezés Siófokra.

Böjte Csaba

Böjte Csaba

Ma már emlegettük Böjte Csabát itt a Rostában, de ennyivel nem érjük be. A ferences szerzetes ugyanis meghívót küldött szerkesztőségünknek az alábbi szöveggel: „Egy hétre megyek gyerekekkel a Balatonra, de nem a vízben, hanem imádságos szeretetben, jókedvű, vidám gyermekdalban szeretném fürdetni a szívemet!”

Böjte Csabát a balatoni „turnéra” a Marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkar kíséri el. Az útnak célja is van: ez pedig az, hogy Szovátán kórusközpont épüljön Kodály Zoltán tiszteletére. „A tervek elkészültek, az alapokat kiöntöttük, és hisszük, hogy összefogásból már az ősszel állni fognak a falak” – így Böjte Csaba.

A részletes program itt olvasható.

 

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.