valasz.hu/kronika/itt-a-bucsulevel-ezert-lett-ongyilkos-a-magyar-szineszno-szerelme-30412

http://valasz.hu/kronika/itt-a-bucsulevel-ezert-lett-ongyilkos-a-magyar-szineszno-szerelme-30412

Hatalmas tököt nevel Németországban egy gazda

/ 2011.08.20., szombat 17:27 /

Ha az eddigi tempóban nő a tök, akkor már csak napjai vannak hátra, hogy elérje a 400 kilós határt, melyet termelője célul tűzött ki.

MTI/EPA/Patrick Pleul
Fotó: MTI/EPA/Patrick Pleul

A németországi Fürstenwalde nevű településen él és neveli tökeit Oliver Langheim termesztő. Legújabb büszkesége a képen is látható, jelenleg 320 kilós úritöke, mely naponta további négy-öt kilót szed fel magára.

A férfi elhatározta, hogy zöldségével megkísérli átlépni a 400 kilós határt, a tökkel kapcsolatos további terveiről azonban egyelőre nincs hír.

Oliver Langheim úgy tűnik, a hatalmas tökökre specializálódott, mivel tavaly szeptemberben is napvilágra került egy fotó egy szintén terjedelmes termésről, mellyel akkor kislánya pózolt.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.