valasz.hu/kronika/kamu-vagy-mediahekk-jon-az-iranyitott-gondolatbeultetes-mestere-109349

http://valasz.hu/kronika/kamu-vagy-mediahekk-jon-az-iranyitott-gondolatbeultetes-mestere-109349

Nyugtalanító hírek Bajor Imre állapotáról

/ 2014.05.19., hétfő 06:31 /

A Blikk információi szerint a súlyosan rákbeteg színész állapota ellenére sem hagyott fel a dohányzással.

„Szigorúbban be kellene tartania a gyógyulási feltételeket. Az a baj, hogy túlságosan gondterhelt. Ez a sok stressz pedig nem tesz jót neki. Ráadásul az a hidegfront is megviselte, ami a napokban volt" - nyilatkozta a bulvárlapnak a színész ügyében orvosa, dr. Vargha Zoltán. Dr. Kóczán István belgyógyász szerint a cigaretta valóban nem tesz jót a színésznek, hiszen romolhat az agy vérellátása a káros szokás miatt, de megérti, hogy Bajor Imre miért nem tudja letenni.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.