valasz.hu/kronika/szidalmazta-a-zsurit-megutott-egy-producert-osszetorte-a-berendezest-53438

http://valasz.hu/kronika/szidalmazta-a-zsurit-megutott-egy-producert-osszetorte-a-berendezest-53438

Oszkó Péter megfújt egy Suzukit!

/ 2014.06.03., kedd 18:58 /

Gondolta volna a nyájas olvasó, hogy Oszkó Péter Suzukival nyomul? S hogy meg is fújta azt Suzukit? S hogy nem is egyet? Pedig ez a helyzet. A tehetős ex-pénzügyminiszter szerencsére nem a magyar népautó használatával igyekszik kifejezni szociális érzékenységét, autótolvajlásra sem szorul rá, úgyhogy nem kell rosszul lenni. A Suzuki remek szájharmonikákat gyárt, azokon fúj Oszkó. Ezek itt konkrétan azok:

Hogy hogyan fúj Oszkó, azt le is teszteltük, s a Válasz.hu vadiúj, unortodox zenei magazinműsorának első részében bárki meg is tekintheti. Ja, egyébként pedig: jól herflizik, rendesen jól. Itt lehet megnézni, meghallgatni:

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.