Valószínűleg kislányt vár Katalin hercegné

/ 2013.03.06., szerda 13:00 /

A hercegné egy rendezvényen szólta el magát. Úgy tűnik, kislánya születik nyáron.

A királyi családban általában egészen a baba születéséig titokban tartják a gyermek nemét - írja a NőkLapjaCafé. Ám Katalin hercegné annyira megörült egy kedves ajándéknak, hogy véletlenül elszólta magát hétfőn délután. Az ötödik hónapban járó hercegné a 41 éves Diana Burton üdvözlését fogadta, amikor az asszony egy játék mackót adott át neki, illetve születendő babájának. A hercegné pedig így köszönte meg a játékot: „Nagyon köszönöm! Ezt az ajándékot odaadom majd a l...".

Rosta

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

A románok jobbágyok? - Ponta nekiesett Iohannisnak

A szociáldemokrata miniszterelnök újra a kampányban érzi magát és vagdalkozik. Most épp azt mondja, hogy a jobbközép Klaus Iohannis államfő úgy viszonyul a románokhoz, mintha jobbágyok lennének a birtokán, akik a parancsait kell teljesítsék. Megvan az ok, miért oly ideges.

Ezer sebből vérzik a „fogva tartott” magyar nő sztorija

Miközben a magyar média 99 százaléka kritika és ellenőrzés nélkül továbbadta a Bora Bora szigetén ragadt Nyíri-Kovács Patrícia történetét, a Mandiner átnézte az ügy iratait, amelyekből egészen más kép látszik kirajzolódni.

Ezért titkolják, hogy kik minősítették le Magyarországot

Kíváncsi voltam, ki az a hét magyar szakértő, akinek közreműködésével félig megszilárdult demokráciává minősítette le hazánkat a Freedom House. Azon nem csodálkoztam, hogy titkolják a neveket – a magyarázaton annál inkább. Aztán még meglepőbb fordulat történt.