Valószínűleg kislányt vár Katalin hercegné

/ 2013.03.06., szerda 13:00 /

A hercegné egy rendezvényen szólta el magát. Úgy tűnik, kislánya születik nyáron.

A királyi családban általában egészen a baba születéséig titokban tartják a gyermek nemét - írja a NőkLapjaCafé. Ám Katalin hercegné annyira megörült egy kedves ajándéknak, hogy véletlenül elszólta magát hétfőn délután. Az ötödik hónapban járó hercegné a 41 éves Diana Burton üdvözlését fogadta, amikor az asszony egy játék mackót adott át neki, illetve születendő babájának. A hercegné pedig így köszönte meg a játékot: „Nagyon köszönöm! Ezt az ajándékot odaadom majd a l...".

Rosta

Ablonczy Bálint

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

Fodor Gábor lesz az ellenzék csodafegyvere?

Mielőtt Falus Ferenc fejébe nyomta a bohócsipkát, az elemzői konszenzus arról szólt, hogy Fodor Gábor liberális pártjánál nagyobb vicc nincs a földtekén. Ehhez képest liberálisék mintha létező párttá nőnék ki magukat. Idővel talán még Nógrád megyében is lesz legalább egy darab emberük.

Nincs technológia design nélkül

„A technológia és az innováció ma már nem különül el a többi iparágtól, hanem mindent áthat, minden területen jelen van. Épp ezért nagyon fontos, hogy a különböző iparágak képviselői megtanuljanak egymás nyelvén beszélni” – véli Böszörményi-Nagy Gergely, az idei Innotrends KFI konferencia és kiállítás során több programot szervező Design Terminál főigazgatója.