Valószínűleg kislányt vár Katalin hercegné

/ 2013.03.06., szerda 13:00 /

A hercegné egy rendezvényen szólta el magát. Úgy tűnik, kislánya születik nyáron.

A királyi családban általában egészen a baba születéséig titokban tartják a gyermek nemét - írja a NőkLapjaCafé. Ám Katalin hercegné annyira megörült egy kedves ajándéknak, hogy véletlenül elszólta magát hétfőn délután. Az ötödik hónapban járó hercegné a 41 éves Diana Burton üdvözlését fogadta, amikor az asszony egy játék mackót adott át neki, illetve születendő babájának. A hercegné pedig így köszönte meg a játékot: „Nagyon köszönöm! Ezt az ajándékot odaadom majd a l...".

Rosta

Zgut Edit

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

Orbán Viktor üzent reklámadó-ügyben: „A golyó bent van a csőben”

Orbán Viktor miniszterelnök szerint a mostani négyéves ciklus az előzőhöz képest „sokkal inkább tele lesz belpolitikai harcokkal”, amelyekbe „bele kell állni”. A kormányfő ezt pénteken mondta a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, amelyben kitért a Buda-Cash-ügyre is, ellenőrzést sürgetve az összes brókercégnél.

„Harminchatan voltunk, és senki sem lépett be a pártba”

Vajon miről beszélgetett 1909-ben, sakkozás közben Hitler és Lenin? Egyáltalán: mit keresett egy zsidó család bécsi kávéházában a XX. század két legnagyobb forradalmára, gazembere? Szörényi László Széchenyi-díjas irodalomtörténész a 80-as évek végén felbukkant alkotásban látja Európa kulturális válságának egyik bizonyítékát. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

Grigorij Szokolov zongoraestje a Müpában

Idén március 17-én, kedden a Művészetek Palotájában koncertezik Grigorij Szokolov. A világhírű zongoraművész ezúttal is az MVM Koncertek – A Zongora sorozat keretében érkezik hazánkba.