Sarkosan fogalmazva – utoljára

/ 2014.10.20., hétfő 18:35 /

Fotó: Sebestyén László

„Ha a balliberális oldalnak valóban fontos lenne Magyarország sorsa és jövője, akkor nem a külföldi és európai parlamenti barátoknál próbálna könyörögni, hogy segítsenek, nem semmitmondó nyilatkozatokat adnának ki nap mint nap, hanem megpróbálnának aktívan segíteni abban a kormányzó pártnak, hogy Magyarország haladjon tovább a megkezdett úton. Sajnos a mentalitásuk nem változik, nem értik azt, aki építkezik, mert csak rombolni tudnak.”

Ma még megjelent a Magyar Hírlapban az elhunyt Szentmihályi Szabó Péter utolsó publicisztikája, amelyet vélhetőleg a halála előtt nem sokkal írhatott. Következetes maradt az irányhoz, amit az elmúlt években vitt, de valahol mégis elszomorító, hogy még a legeslegutolsó témájának is a szocialistákat és a balliberális oldal gazságait választotta.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.