Kínos percek a tévében: Egervári elhunyt feleségével vicceltek

/ 2013.10.15., kedd 19:30 /

Egervári Sándor két éve elhunyt feleségével viccelődött Sebestyén Balázs a vasárnap esti Vundersőn és Zuperszexi debütáló adásában, mikor a holland-magyar meccs eredményén élcelődtek.

Ez teljesen friss, kétnapos, ismered? - kérdezte műsorvezető társát Sebestyén. - Egervári Sándort ébresztgeti a felesége. „Szívem, kelj fel, már kilenc..." „Micsoda? Kaptunk még egyet?" - szórakoztatta a közönséget Balázs, aki minden bizonnyal nem volt elég felkészült, és hangos nevetésbe kezdett saját poénján a közönséggel együtt - írja a Blikk.

Vadon János és Sebestyén Balázs jól szórakozott az Egervári Sándor feleségére vonatkozó  ártatlannak tűnő viccen, mert valószínűleg nem tudták, hogy a volt szövetségi kapitány felesége két éve elhunyt.

Egerváriné Schiffer Ágnes tizenhárom évig küzdött betegségével. Halála után ezt nyilatkozta a Blikknek a volt szövetségi kapitány: „Óriási kettősség volt bennem. Helyt kellett állnom a válogatott élén, miközben a feleségemet otthon ápolták gyermekeink. Ebben a nehéz helyzetben is Ági biztatott engem, hogy koncentráljak a mérkőzésekre, miközben már tudtam, nem lehetünk sokáig együtt."

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.