valasz.hu/kronika/az-orvosok-semmilyen-kezelessel-nem-tudtak-segiteni-rajta-57541

http://valasz.hu/kronika/az-orvosok-semmilyen-kezelessel-nem-tudtak-segiteni-rajta-57541

Stohl András vezeti a Való Világ 4-et

/ 2010.11.21., vasárnap 10:30 /
Stohl András vezeti a Való Világ 4-et

Sokakat megdöbbentett szombat este, hogy az RTL Klub Való Világ című műsorát a korábbi híradásokkal ellentétben nem Sebestyén Balázs, hanem Stohl András vezeti.

Egy hete gyakorlatilag tényként kezelte a honi sajtó, hogy Sebestyén Balázs fogja vezetni a Való Világ (VV) negyedik szériáját, s maga a műsorvezető is elismerte, hogy szerepet vállal a produkcióban. Még a szombati X-Faktor adásban is volt egy ál-élő bejelentkezése a villából, s a csatorna abban a hitben ringatta a nézőket, hogy Balázs a zenés tehetségkutató adása után átszalad a másik produkció díszletei közé, és ott folytatja a munkát.

Ezzel szemen kiderült, hogy igazat is mondott az RTL az elmúlt héten, meg nem is. Mindenesetre hatalmas meglepetést okozott, hogy Balázs helyett a Rossz vagyok, de használható, című egykori Manhattan-slágert énekelve Stohl András vonult be a stúdióba, ahol már a szülési szabadságáról visszatért Lilu várta.

„Mi is olvastuk a sajtóhíreket azzal kapcsolatban, hogy ki lesz a Való Világ műsorvezetője, de mi magunk erről soha nem nyilatkoztunk. Nézőink a műsor első adásából tudhatják majd meg, ki vezeti a Való Világot" - olvashatóak az Origón Kolosi Péter programigazgató korábbi szavai. Stohl újbóli színrelépése ellenére sem állított valótlanságot a csatorna, Sebestyén Balázs a hét közbeni beszavazó műsorok irányítását kapta.

A bulvármédia lényegében azóta találgatja, hogy kik vezethetik majd a VV-t, mióta kiderült, hogy az RTL feléleszti egyik legsikeresebb műsor-formátumát. Még az egykori ötletgazda, Árpa Attila is szóba került, aki többször is kategorikusan cáfolta, hogy bármilyen formában vissza kívánna térni a műsorba. Legjobban Stohl András neve tartotta magát, májusban okozott autóbalesete dacára is.

Éppen a bírósági szakaszba került ügy miatt jöhetett szóba Sebestyén Balázs, aki az X-Faktor vezetését is megörökölte Stohltól, akit a kereskedelmi csatorna lényegében letiltott a képernyőről májusban. Úgy tűnik, most szép csendben mégis megpróbálják rehabilitálni, vagy legalábbis részben visszacsempészni a képernyőre a színészt, aki egyébként a VV korábbi három szériáját is levezényelte.

Jelenleg tehát Lilu mellett Sebestyén Balázs és Stohl András fogja váltani egymást, kérdés, hogy a több hónapig tartó műsorfolyam során meddig maradhat együtt ez a triumvirátus. Stohlnak ugyanis decemberben kezdődik meg bírósági tárgyalása, míg az X-Faktor az év utolsó hónapjában befejeződik, s ezáltal szabadabbá válik Sebestyén Balázs.

A műsorban szombaton megkezdődtek a celeb-napok, amíg ugyanis nem gyűlik össze öt villalakó, a civilek még nem költöznek. Erre az időre többek közt Győzike és Bea asszony, valamint Benkő Dániel mindennapjait élvezhetik az érdeklődők. Utóbbi máris meztelenül mutatkozott a villában.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.