new.valasz.hu/kronika/szeretnek-megmutatni-hogy-milyen-emberek-is-ok-valojaban-42899

http://new.valasz.hu/kronika/szeretnek-megmutatni-hogy-milyen-emberek-is-ok-valojaban-42899

Stohl-botrány: a sorozatszínész drog nélkül létezni sem tud

/ 2010.05.28., péntek 04:30 /
Stohl-botrány: a sorozatszínész drog nélkül létezni sem tud

A nyilatkozó egyenruhás kőkemény dolgokat állít.

Stohl András ittasan, kábítószer hatása alatt elkövetett közúti balesete egy pillanatra föllebbentette a fátylat a művészvilágról. Legalábbis, ha hinni lehet a Blikk informátorainak.

A bulvárlap a kábítószer elleni osztály egyik rendőrét kérdezte. A név nélkül nyilatkozó egyenruhás elmondta, hogy a legtöbb eset azért nem kerül nyilvánosságra, mert mélyen a zsebükbe nyúlnak a hírességek. Megkenik a mentősöket, a rendőröket és mindenkit, aki tudomást szerez botlásukról.

„Az elmúlt évtizedben jó néhány cifra üggyel találkoztam, a Stohl-ügy csak egy a sok közül. Az egyik legkomolyabb eset az volt, amikor egy ötvenes éveiben járó színművész betépve beleájult egy tál kokainba" - mesélte a nyomozó. De a Blikk azt is írja, hogy az egyik tévésorozat sztárja is drogfüggő: „ő csak ritkán él kokainnal, de a marihuána nélkül létezni se tud".

A nyomozó állítja, hogy a zenészek még durvábban űzik az ipart, s akad köztük, aki nem csak fogyasztja, de árulja is a kokaint. Az egyik fiúegyüttes tagjairól azt mondta, valamennyien drogfüggők, egyikük egy alkalommal majdnem halálos dózissal adagolta túl magát.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.